Ilyen közel voltunk Angelina Jolie-hoz és Brad Pitthez (videó)

2010.10.13. 17:56

Nem csak minket hozott lázba Angelina Jolie és Brad Pitt mai feltűnése a hetedik kerületben, hanem a magyar filmes újságírás legendás alakját, Csillag Mártont (ex-Pesti Est, Filmvilág) is. Ő küldte nekünk ezt a videókkal tarkított helyszíni beszámolót.

Forrás: Mudra László [origo]
Brad Pitt autogramot osztogat a Rózsák terén | Nézz még több képet Jolie-ról és Pittről!

Miután olvastam az interneten, hogy a Rózsák terén forog éppen Angelina Jolie délszláv romantikus filmje, bicajra pattantam. Történtek már nagyobb dolgok a Rózsák terén (K. Ottília itt vette át Don Girnyótól ünnepélyes keretek között személyi igazolványát 2007-ben), ami egyébként Erzsébetváros legcsodásabb tere, és nekem is személyes kedvencem, ilyesmire azonban még nem volt példa: Hollywood egyik legnagyobb sztárja műhóval borítja és szerb katonákkal népesíti be a teret, és közben körülötte ólálkodik nála is híresebb élettársa.

Angelina Jolie autogramot osztogat a Rózsák terén | Készítette: Csillag Márton

Normális forgatási hangulatban találtam a népeket: a gyerekek kukucskáltak, a fotósok minél magasabb pontokat igyekeztek elfoglalni, a forgalom akadozott. Azt hittem, ennyivel be is kell érnem, de a jó levegő miatt maradtam még egy keveset. Amikor aztán a stáb kitüntetett tagjai egészen nyilvánvalóan elkezdtek a büfé felé csordogálni, az iskolából hazafelé tartó fiatalok a templomkert délnyugati kerítésénél gyülekeztek, és skandálták Angelina nevét.

Angelina Jolie autogramot oszt a Rózsák terén | Készítette: Csillag Márton

Jött is a drága, és a hívó szavakra válaszul széles mosollyal odakiáltotta nekik, hogy menjünk el nyugodtan a kerítésig, amit egyébként egy szalag miatt nem lehetett megközelíteni, de a figyelmes munkatársak ekkor leengedték az akadályt.

Brad Pitt autogramot oszt a Rózsák terén | Készítette: Csillag Márton

Angelina pedig jött, és osztogatott. Az első videón az is látszik, amint magyarázza, hogy Brad egy pillanattal korábban még vele volt, de már eltűnt. A második videón Angelina tovább osztogat, majd lassan elmegy. Pár perccel később a kerítéshez küldte maga helyett Bradet, akinek minden lépését egy szigorú biztonsági ember kísérte. Úgy látszik, ő fontosabb. Pedig a film nélküle is elkészülne...

Olvasnivaló: Angelina Jolie szétkapta a Rózsák terét
Olvasnivaló: Brad Pitt fotózik a Jolie-film forgatásán
Nézegetnivaló: Angelina Jolie és Brad Pitt a Rózsák terén
Nézegetnivaló: Fotók az Angelina Jolie-film szerdai forgatásáról