Szabó Erika rövid, de annál ígéretesebb jelenetét látva az Üvegtigris 3 előzetesében önkéntelenül is elkezdtem irigyelni azokat a kiskamaszokat, akik majd ebből a filmből és néhány képkockából jönnek rá, hogy nincs szebb dolog a világon, mint egy ízlésesen tálalt női hátsó.

Szabó Erika feneke az Üvegtigris 3 előzetesében

Számomra ezt a fajta megvilágosodást az 1986-os Krokodil Dundee hozta el, amelynek bugyuta történetét már szerencsére régen kihipózta az agyam, ám néhány képkockája örökre beleégett a retinámba. Sajnos nem kell sokra gondolni, mindössze annyi történt abban az ominózus jelenetben, hogy az akkor még üde és kívánatos Linda Kozlowski megvillantotta a fenekét egy tangásított fürdőruhában, ám ez is elég volt ahhoz, hogy megálljon a számban a gépzsír ízű burgonyaszirom és újraértékeljem az addigi világrendemet. Persze az akkori és mostani viszonyokat nem lehet összehasonlítani, a mai kiskamaszok ingerküszöbe valószínűleg már jóval magasabban van, ám akkor ott a nyolcvanas évek végén, alig tízéves fejjel katarzisként ért a felismerés, hogy egy női fenék esztétikai funkciót is betölthet azon túl, hogy ülnek rajta.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=W1Wv3qrRBKFoVnTv
Linda Kozlowski feneke a Krokodil Dundee című filmben

Remélem, hogy sok zsenge fiatal jut majd hasonló véleményre Szabó Erika tökéletes formájú feneke láttán az Üvegtigris 3 megtekintése közben, és ha a filmre nem is, de erre a néhány képkockára sokáig emlékezni fognak.