Ezek a földönkívüliek nem barátkozni jöttek

2010.11.12. 20:12

Megkaptuk A Föld inváziója - Csata: Los Angeles magyar szinkronos teaser előzetesét és megmutatjuk az angol nyelvű hosszabb előzetest is. A frappáns cím szépen összefoglalja a történet lényegét: ádáz földönkívülek támadták meg bolygónkat, a film pedig arra fog koncentrálni, hogyan védik meg magukat Los Angeles lakói. A rövid ízelítő híradószerű képekkel (ebben a District 9-ra emlékeztet), harsonaszóval és robbanáshangokkal operál, tetemes mennyiségű adrenalin szabadul fel tőle a néző szervezetében.


A hosszabb előzetes jóval visszafogottabb, de pont emiatt hidegrázósabb is: a pusztítás képei alatt szívfájdítóan dalol egy robot, majd egyre erősödő sikoly és a végén csend. Ez az év egyik leghatásosabb előzetese.


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-ben szerepel Aaron Eckhart (Harvey Dent A sötét lovag-ban), Michelle Rodriguez (Ana Lucia a Lost-ban) és Bridget Moynahan (Natasha a Szex és New York-ban) is, a rendező Jonathan Liebesman (A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet). A magyarországi mozibemutató várhatóan 2011. márciusban lesz.