Brad Pitt bal kézzel pacsizik

Vágólapra másolva!
Múlt csütörtökön befejeződött Angelina Jolie bosnyák szerelemesfilmjének magyarországi forgatása, de az egyik kedves olvasónknak még múlt kedden volt szerencséje statisztáskodni az alkotásban. Dummel Artúr a produkcióval kötött titoktartási szerződése miatt nem számolhat be a forgatás részleteiről, a Brad Pitt-tel való találkozását azonban elmeséli nekünk.
Vágólapra másolva!

"Az egész oda vezethető vissza, hogy bejelentkeztem egy castingos céghez. Egyik nap hívtak, hogy benne vagyok-e már az Angelina Jolie-filmben. Mondtam, hogy nem. Félmeztelen fotózásra hívtak be, hogy megfelelek-e rabnak. Bementem, és elkészült a félakt. Délután meg is kaptam a választ, hogy sajnos nem kerültem be, de azért ne csüggedjek.

Másnap váratlanul felhívtak, hogy akkor holnap kéne bemennem egy második rostára. Egy Isten háta mögötti filmstúdióban került sor a válogatásra. Ez a casting azonban nem arról szólt, hogy benne leszek-e a filmben, hanem hogy milyen ruhában leszek benne. Ez meglepett.

A forgatás napján kimentünk a helyszínre. Én már rég végeztem a sminkkel, s kimentem elszívni pár köbméter friss levegőt. Egyszercsak nyílik mellettem egy ajtó, s jön ki három férfi. Látom, hogy egyikük nem más, mint maga Brad Pitt. Napszemüvegben, sapkában is felismertem, nem egy átlagos alkat. Nagyon beszélgetett a másik két úrral, úgyhogy gondoltam, jobb nem megzavarni őket.

Öt perc sem telt el, tőlem talán negyven méterre ott kávézott "Mr. Smith" teljesen egyedül. Megragadtam az alkalmat, s odasétáltam hozzá. Mi baj lehet belőle, gondoltam. Bemutatkoztam, s vártam. Szép nyugodtan belekortyolt a kávéjába, egy bájmosoly, s mondta, hogy "Örülök a találkozásnak, Brad vagyok".

Kicsit vártam, láttam, hogy most következik a mindennapi protokoll, a kézfogás. Elindult a keze. Magától értetődően nyújtottam felé jobb kezem. Egy másodperccel később tisztává vált számomra, hogy kettőnk közül ez csak nekem egyértelmű, Ő ugyanis a bal kezét nyújtotta, tenyérrel lefelé. Hát megfogtam ezt a kinyújtott balost, s megszorítottam. Megkérdeztem, hogy készíthetnék-e egy fotót kettőnkről. Válasza megnyugtató volt: "Természetesen".

Elkészült a fotó, tetszett neki. Én pedig magára hagytam a csillagot. Ragyogása többször is feltűnt a forgatáson. Távolságtartó volt, de közvetlen. Fotózott, s ott járt-kelt közöttünk. Biztos vagyok benne, hogy ez a két perc örök életemen keresztül elkísér majd. Hisz mégiscsak Brad Pitt!"