Vetődés űrhajóra, zúzás kalapáccsal - a Super Bowl előzetesei

2011.02.07. 11:59

Szokás szerint a hétvégi Super Bowlon mutatkozott be a nyári blockbuster-felhozatal színe-java. Idegyűjtöttük az összes leadott előzetest, amelyek magukért beszélnek, mi csak annyi kommentárt fűztünk hozzájuk, hogy melyikből mit tanultunk.

Rio - Rio De Janeiróban a madarak nem csak táncolnak, hanem énekelnek is, és még a strandröplabdába is beszállnak - bár utóbbihoz nem sok érzékük van. Hazai premier: április 21.

 

A Karib-tenger kalózai 4: Ismeretlen vizeken - A sellők kifejezetten rosszul érzik magukat, ha akváriumban tartják őket. Hazai premier: május 19.

 

Cowboyok és űrlények - Egy vérbeli cowboy (Daniel Craig) képes lóról űrhajóra vetődni. Hazai premier: augusztus.

 

Transformers 3 - Nincs esztétikusabb látvány a világon, mint az autóból lassított felvételen robottá változó transformer. Hazai premier: június 30.

 

Super 8 - A klipből nem derül ki, hogy miről szól a film (egyébként arról, hogy egy csapat super 8-asra filmező kölyök egy közúti szerencsétlenság után tanúja lesz valami természetfeletti/alien elszabadulásának), de azt már tudjuk belőle, hogy Spielberg egy jó kis régivágású Spielberg-filmet csináltatott J.J. Abramsszel. Hazai premier: június.

 

Thor - Thor bármit képes szétzúzni a kalapácsával (ezt eddig is sejtettük). Hazai premier: április 28.

 

Amerika kapitány - Igaz, hogy Amerika kapitány csak annyira tűnik izgalmas figurának, mint Ken a Barbie-univerzumból, de Stanley Tucci majd feldobja a filmet. Hazai premier: augusztus.

 

Halálos iramban: ötödik sebesség - Rióban se mindenki táncikál. Hazai premier: május.

 

Priest - Nem lehetetlen egy filmben kombinálni a Mátrix-ot, a Múmiá-t, a Tron-t és az Alkonyat-ot. Hazai premier: május 12.

 

Kellékfeleség - Még egy habokból kiemelkedő nagymellű bikinis szépséget is lehet úgy fényképezni, hogy ne legyen szexis. Hazai premier: március 10.

 

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - A korábbi előzeteseket bele lehet sűríteni 30 másodpercbe is. Hazai premier: március 17.

 

Rango - Johnny Depp jobban tenné, ha hallgatna a baglyokra. Hazai premier: március 3.

 

Kung Fu Panda 2 - Ahhoz, hogy a wokot hatékonyan használjuk önvédelmi célokra, legalább kettő kell belőle. Hazai premier: június.

 

Limitless - Nem baj, hogy az agyi kapacitásunknak csak 20%-át tudjuk kihasználni, úgysem kezdenénk semmi értelmeset a többivel. Hazai premier: március 31.

 

The Eagle - Nem biztos, hogy kKevin Macdonald legnagyobb rendezői erőssége a grandiózus csatajelenetek dirigálása. Hazai premier: március 24.