Dupla Natalie Portman-adagot szállítunk ma délelőtt: a Hesher előzetesében Natalie csúnyácska eladónőnek álcázza magát, hogy aztán a Dior reklámjában felfedje dívaarcát.

Spencer Susser Hesher című filmjét a tavalyi Sundance-en mutatták be, és tavasszal kerül majd az amerikai mozikba. Egy férfiról (Rainn Wilson) szól, akinek meghalt a felesége, és annyira beleroppan a gyászba, hogy kisfiával sincs mindig ereje foglalkozni. A kissrác összeismerkedik egy Hesher nevű, meglehetősen destruktív figurával (Joseph Gordon-Levitt loboncos hajjal és a megszokottnál veszélyesebb üzemmódban), aki beveszi magát a család lakásába és életébe. Egy véletlen összehozza Heshert és a kissrácot egy bolti eladólánnyal (Portman), akire a srác teljesen rákattan. Üdítő, hogy az előzetes inkább vészjósló, mintsem aranyoskodó.

 

Sofia Coppola pár éve már rendezett reklámfilmet a Diornak, egy kedves, újhullámos hangulatú klipet. Most ismét felkérték, hogy csináljon reklámot a Miss Dior Chéri nevű parfümnek, ezúttal Natalie Portmannel a főszerepben. A klip alatt Serge Gainsbourg és Jane Birkin Je T'aime Moi Non Plus című szuggesztív száma szól, de azért valami izgalmasabbat vártunk Coppolától. Bár a napszemüvegben fürdőzés tagadhatatlanul jópofa.