Emma Watsont az egyetemen is Harry Potterrel cikizték

2011.04.22. 10:12

Március elején írtuk, hogy a Harry Potter-filmek Hermionéja "kis időre felfüggeszti" tanulmányait a tekintélyes Brown Egyetemen, mivel nehezére esik összeegyeztetni színészi karrierjét a tanulással. A 21 éves világhírű színésznő 2009 ősze óta jár oda, de a második évben már halasztott is.

Forrás: AFP
Emma Watson a Brown Egyetemen 2010 őszén

A New York Daily News csütörtöki cikke szerint ebben nagy szerepe volt egyes egyetemi diáktársaknak, akik különféle beszólásokkal heccelték az ifjú színésznőt. Ha például Emma Watson helyes választ adott a tanár kérdésére, mindig akadt egy vicces csoporttárs, aki bekiabálta, hogy "három pont a Griffendélnek!" Az sem könnyítette meg a színésznő beilleszkedését, hogy kollégiumi szobatársának a beköltözés előtt titoktartási szerződést kellett aláírnia, valamint hogy mindig testőrök társaságában látogatott ki az iskolai focimeccsekre, ahol a körülötte ülők folyamatosan Harry Potter-idézeteket kiabáltak oda neki.

Forrás: AFP
Emma Watson diáktársaival a Brown Egyetemen 2010 őszén

Emma Watsont legközelebb július 14-én láthatjuk a magyar mozikban a Harry Potter-sorozat befejező részében (Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2. rész), és nyáron forgatja a Perks of Being a Wallflower című tinifilmet.