Kijött a hosszú előzetes a Transformers 3-hoz, amit mi mindjárt magyar szinkronnal mutatunk. A film sztorija még mindig nem teljesen világos, de kulcsszerepet játszik benne az Egyesült Államok és Oroszország közti űrverseny, és jópofa az a pillanat, amikor a kőkemény Frances McDormand figyelmezteti Shia LaBeoufot, hogy ha nem tartja a száját, hazaárulást követ el.


A lényeg persze a klip második felében teljesen eluralkodó zúzás: felbukkan az Álcák rémisztő kinézetű űrhajója, támad Shockwave és egy (vagy több?) óriási kígyó is megjelenik, ami könnyedén szétkap egy felhőkarcolót is. Láthatjuk a Megan Fox helyett bevetett jócsajt, Rosie Huntington-Whiteley-t is, aki leginkább azzal van elfoglalva, hogy szexisen csücsörítsen dús ajkaival, miközben ijedten bámul az égre.

Képregényszakértő kollégánk értékelése szerint az előzetes főleg abban hoz újat a korábbi filmekhez képest, hogy "sokkal komolyabban veszi magát. Igaz, hogy már a második részben is fenyegették a Földet, de itt aztán már tényleg nincs vicceskedés, és még Shia is pisztolyt ragad".

A Transformers 3 június 30-án kerül a magyar mozikba.