A hárommellű nőt sem hagyják ki az új Emlékmásból

2011.08.02. 23:43

Amikor bejelentették, hogy újra filmet csinálnak Az emlékmás című Schwarzenegger-klasszikusból, a legtöbb emberben két kérdés fogalmazódott meg. Az egyik, hogy mi értelme van remake-elni egy egészen kiváló filmet úgy, hogy az új verzió rendezője (Len Wiseman) egy lapon sem említhető az eredeti rendezőjével (Paul Verhoeven)? A másik pedig, hogy vajon benne lesz-e az új filmben a hárommellű nő? Az első kérdésre adható válasz még várat magára, viszont a Wiseman biztosította a Collider riporterét arról, hogy bizony, az ő filmjében is fel fog bukkanni sokak kedvenc szereplője az eredetiből, a hárommellű nő.

A hárommellű nő jelenése Az emlékmás című filmben

Az új Az emlékmás-ban Colin Farrell alakítja a főhőst, Kate Beckinsale lesz a felesége, Jessica Biel pedig az egykori szeretője. A főgonoszt Bryan Cranston alakítja, Bill Nighy pedig Quatto lesz, az ellenállás vezetője. Egy cameo erejéig Ethan Hawke is felbukkan, aki állítólag egy ötoldalas monológot ad majd elő. A filmet 2012. augusztus 3-án mutatják be az amerikai mozik.

Érdemes elolvasni az 1990-es Az emlékmás meglepően tartalmas magyar Wikipédia-oldalát, mert megtudhatjuk például, hogy a főszerepre eredetileg Patrick Swayze-t választották ki, hogy David Cronenberg is kacérkodott a rendezés gondolatával, hogy a filmet tíz hónapig forgatták, valamint, hogy Sharon Stone annyira beleélte magát az egyik verekedős jelenetbe, hogy eltörte Schwarzenegger ujját. A hárommellű nőt különben egy Lycia Naff nevű színésznő játszotta, aki mostanában főleg újságíróként tevékenykedik.

----------

Nyomulunk a Facebookon is. Lájkolj minket, hogy minél több lájkolónk legyen!