Azt ugyan nem tudjuk garantálni, hogy olyan menőnek érzed majd magad, mint Amerika kapitány, de azért elég klassz lehet azon a fekete, színes kerekekkel felszerelt gördeszkán süvíteni, amit játékunkon megnyerhetsz. A pofás deszka mellett vigaszdíjakat is kisorsolunk: hárman kulcstartót és Amerika kapitány pajzsára hajazó frizbit nyerhetnek. Javasoljuk, hogy csak akkor játssz, ha már láttad a filmet - egyrészt kérdésünkre valószínűleg amúgy nem fogod tudni a választ, másrészt a feladvány kicsit spoileres.

Forrás: [origo]

Ha szeretnéd megnyerni az Amerika kapitány-ajándékok valamelyikét, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Amerika kapitány" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Mit sajnál legjobban Amerika kapitány, miután felébredt a hibernálásból?

A) hogy nem került rá sor, hogy igazi pofont adjon Adolf Hitlernek
B) hogy sosem jött össze a randija Peggyvel
C) hogy nem tudta megmenteni barátját, Buckyt

A helyes megfejtést beküldők közül négy játékost sorsolunk ki, akik közül egy megnyeri fődíjunkat, a gördeszkát, hárman pedig frizbit és kulcstartót kapnak.

A játék egyfordulós, ideje: 2011. augusztus 9. - augusztus 15. A sorsolásra 2011. augusztus 16-án kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.

----------

Nyomulunk a Facebookon is. Lájkolj minket, hogy minél több lájkolónk legyen!