Ewan McGregor se lát, se hall a szerelemtől - vetítésajánló

perfect sense
Vágólapra másolva!
Ewan McGregor és Eva Green egymásba szeretnek egy rémisztő, világméretű járvány hajnalán. Ha szeretnéd megtudni, mi lesz a kapcsolatuk sorsa, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a Hétköznapi pár című film premier előtti vetítésére az [origo] filmklubba.
Vágólapra másolva!

David Mackenzie a 2003-as Young Adam-ben már dolgozott Ewan McGregorral, most ismét vele forgatta Hétköznapi pár (Perfect Sense) című filmjét. Mindkét film középpontjában intim férfi-nő viszony áll, és egyik sem szégyellős a szex bemutatásában, viszont a Hétköznapi pár egyben sci-fi is: egy világméretű járvány közepette bontakozik ki a két főhős szerelme. McGregor egy szakácsot alakít a filmben, aki megismerkedik és viszonyt kezd egy járványokra specializálódott orvossal (Eva Green), miközben félelmetes betegség tombol világszerte, amitől az emberek érzékszervei sorra felmondják a szolgálatot.

Forrás: ecranlarge

A forgatókönyvet a dán Kim Fupz Aakeson írta, aki többek közt a Hajszál híján úriember, a Prágai történet és a Nézz balra, ott egy svéd! szerzője. Ahogy a rendező egy interjúban elmondta, "a történet szól egyrészt két emberről, akik egymásba szeretnek, másrészt pedig a világról, ami hatalmas változáson megy keresztül, az ismert dolgok összeomlanak és eltorzulnak. Tehát a történet egyik szálán minden egyre rosszabb lesz, a másik szál viszont pozitív irányba halad, és a kettő keresztezi egymást."

- - -

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Ewan McGregor és Ewen Bremner a Hétköznapi pár előtt már két másik filmben (Trainspotting, A sólyom végveszélyben) is együtt játszott.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt szeptember 26-án kedden 20 órára a KINO mozi nagytermébe (1137 Budapest, Szent István krt. 16.):

Ács Dóra, Beregi Péter, Bíró Ágnes, Bokor Zsolt, Csala Attila Bálint, Csibrán Attila, Dencs Ágnes, Engler Gábor, Flórián Károly, Fürjes Alex, Gombos Dániel, Grebely Balázs, Gyalog Bernadett, Hajnal László, Hámori Éva, Harkai Linda, Herczeg Katalin, Horváth Éva, Kállay Gábor, Kanyári Eszter, Katona Kinga, Katona Szilvi, Kovács Kinga, Krasnyánszky Sára, Leskó Móni, Micheller Mária, Molnár Milla, Nagy Annamária, Nemes Kata, Paul Krisztina, Peterdi Ágica, Pokoraczki Anita, Rácz Éva, Soós Karolina, Szabados Zsuzsanna, Szobotin Dóra, Tardi Sándor, Táskai Kata, Várdombi Csilla, Várnai Csilla

Amennyiben nem látod nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!