A legviccesebb szexjelenetek - befejező rész (18+)

2011.09.30. 7:58

Jason Statham a kínai negyed közepén szexel, Jamie Bell a háztetőről kukkol, a bábok egymásnak esnek, De Nirónak becsúszik egy villámgyors numera, és itt a világ legbénább pornójelenete is. Elérkeztünk legviccesebb szexjeleneteket összegyűjtő sorozatunk végéhez. A válogatás teljesen szubjektív, és a cikk külön nem jelölt spoilereket tartalmazhat.

Cikksorozatunk első részét itt, a másodikat itt, a harmadikat itt találod.

5. Hallam Foe (Hallam Foe, 2007)

 

A legtöbb ember nem örülne, ha intim pillanatait meglesné egy kollégája, de ennek az arrogáns házasságtörőnek olyan vastag a bőr a képén, hogy még ettől sem jön zavarba. Hallam (Jamie Bell) esténként a szemközti toronyból vagy a háztetőről leselkedik kolléganője (Sophia Myles) után, így azt is megtudja, hogy a lány nős felettesükkel kavar. Amikor a férfi rájön, hogy Hallam figyeli őket, csak annál nagyobb show-műsort rendez a srácnak.

* * *

4. Jackie Brown (Jackie Brown, 1997)

 

A sittről frissen szabadult Robert De Niro némiképp visszaél haverja (Samuel L. Jackson) vendégszeretetével azzal, hogy rögtön megdugja a csaját (Brigitte Fonda), amikor egy kis időre kettesben maradnak. A naphosszat a kanapén füvezgető szörfös cica számára nem nagy ügy a szex, és hogy ez esetben mennyire igaza van, azt Tarantino egy "három perccel később" felirat beillesztésével jelzi. Később egy parkolóban végleg bebizonyosodik, hogy a fickó és a csaj közt tényleg nem alakult ki semmiféle meghittség.

* * *

3. Amerika kommandó: Világrendőrség (Team America: World Police, 2004)

 

A bábok szereplésével készült akciófilm-paródiában természetesen a szexjelenet felvezetése is a hollywoodi kliséket köpi vissza a képünkbe: a kemény férfi a naplementében, lágy zene mellett megoszt egy fájdalmas gyerekkori emléket a szőke szépséggel, akinek ettől rögvest kedve támad lefeküdni a pasival. Maga a szex is fricska Hollywoodnak: álszemérem helyett mindenféle pozitúrák, orális szex és tobzódás a meztelenkedésben. A slusszpoént viszont a korhatárbizottság szállította, amikor a pornófilmekkel azonos kategóriába sorolta a bábfilmet a jelenet miatt, és csak azután enyhültek meg, hogy az alkotók erősen megvágták.

* * *

2. Crank - Felpörögve (Crank, 2006)

 

Jason Statham barátnője (Amy Smart) már attól ki van akadva, hogy a pasija éppen előadta neki, mégsem programozó, hanem megmérgezett bérgyilkos, de amikor a fickó fényes nappal letámadja a kínai negyed kellős közepén, mondván, hogy a túléléshez gyorsan dugnia kell, az már több a soknál. A jelenet ott kezd vicces lenni, amikor a csaj mégis belemegy a szexbe, sőt, a járókelőknek is iszonyatosan megtetszik a dolog. Viszont utcai kefélés közben is hatalmas tahóság felvenni a mobilt.

* * *

1. Zack és Miri pornózik (Zack and Miri Make a Porno, 2008)

 

Zack (Seth Rogen) és Miri (Elizabeth Banks), a két régi haver úgy dönt, hogy amatőrpornóval fognak pénzt keresni, de amikor a dugás felvételére kerül a sor, minden idők legbénább pornójelenetét adják elő. Mindketten irtó zavarban vannak, amit azzal próbálnak ellensúlyozni, hogy táncikálnak a kísérőzenére, a stáb legnagyobb megrökönyödésére (a "Jézus ereje, rumbáznak?!"-beszólás igazi Kevin Smith-klasszikus). Tényleg ez a világ legrosszabb pornója: még egy mellbimbó sem villan ki, viszont közben kiderül, hogy nem is pornót forgatnak, hanem szerelmeskednek.