Johnny Depp elismeri, hogy nevetségesen sokat keres

2011.10.05. 15:24

Johnny Depp napjaink legjobban fizetett színésze: a Vanity Fair szerint 2010-ben százmillió dollárt keresett A Karib-tenger kalózai 4 előre kifizetett gázsijával, az Alice Csodaországban-nal és Az utazó-val. Bár arról nincs hivatalos információ, hogy a színész eddig összesen mennyit keresett A Karib-tenger kalózai-filmekkel, a Wrap magazin szerint 350 millió dollár körüli összeget tett zsebre.

Forrás: [origo]

A Vanity Fair magazin idén már másodszor szerepelteti címlapon Deppet, aki a lapnak adott interjújában lazán közölte, hogy "ha most rögtön felajánlanak nekem egy őrületes összeget, elfogadom". Hozzátette, hogy a rengeteg pénzt, amit megkeres "nem magamnak gyűjtöm, hanem a gyerekeimnek. Tényleg nevetséges [összegekről van szó], de végeredményben nekem kell ez? Nem, nem, a gyerekeimnek." Deppnek egy tizenkét éves lánya és egy kilencéves fia van Vanessa Paradis-től.

Az interjúban Depp azt is megemlítette, hogy régen milyen csóró volt: benzinkúton dolgozott, és a szcientológia egyház előadásaira járt, mert alkalmanként három dollárt fizettek a résztvevőknek.

Forrás: Vanity Fair

Depp őszintén beszélt arról is, hogy - bár, amikor rajongók kérik rá, szívesen pózol velük - néha milyen kellemetlenül érinti, amikor fotózzák: "Az ember úgy érzi magát, mintha megerőszakolnák. Nagyon furcsa érzés ... Hülyén érzi magát az ember, az egész szituáció olyan ostoba".

A RAINN nevű nemi erőszak ellen harcoló szervezet mindjárt szót emelt Depp hasonlata ellen, mondván, hogy "bár a fotózás is lehet tolakodó, semmilyen szinten sem összehasonlítható a nemi erőszakkal". A színész rögtön bocsánatot kért mindazoktól, akiket "rosszul megválasztott szavaival" esetleg megbántott.