A Fox stúdió szerdán bejelentette, hogy a Drágán add az életed-sorozat ötödik részének címe A Good Day to Die Hard lesz. A Bruce Willis főszereplésével készülő filmet 2012 januárjában kezdik el forgatni, és 2013. február 14-én kerül az amerikai mozikba. A hazai forgalmazó a legutóbbi rész magyar címével (Legdrágább az életed) kissé sarokba szorította magát, bár még dönthetnek úgy, hogy Legeslegdrágább az életed-re keresztelik az ötödik epizódot, viszont onnan már tényleg nehéz lesz tovább lépni.

Forrás: InterCom

A sztorival kapcsolatban eddig annyi szivárgott ki, hogy John McClane (B. Willis) Oroszországba indul, hogy rávegye a helyi rendőröket, hogy engedjék ki a fiát a börtönből, majd amikor megérkezik, kiderül, hogy nem stimmel minden McClane Jr. letartóztásával kapcsolatban, valamint mindenre elszánt terroristák is feltűnnek a színen.

A McClane fiát játszó fiatal színészt még nem választották ki, és a negyedik részben McClane lányát alakakító Mary Elizabeth Winstead nemrég azt nyilatkozta, hogy nem valószínű, hogy az ő figurája vissza fog térni a következő epizódban.

A filmet John Moore rendezi, aki korábban az Ellenséges terület-et és a Max Payne-t csinálta, a forgatókönyvet Skip Woods (X-Men kezdetek: Farkas, A szupercsapat) írta.