Daniel Craig és Javier Bardem is vetkőzni fog az új James Bond-filmben

2011.11.03. 13:49

Ma sajtótájékoztatót tartottak a 23. James Bond-film alkotói, ahol végre hivatalosan bejelentették a film címét, ami Skyfall lesz. A korábbi pletykák igaznak bizonyultak: Javier Bardem a film főgonosza, mellette Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Albert Finney és Bérénice Marlohe szerepel a filmben. Harris mégsem Moneypennyt alakítja, mint korábban híresztelték, hanem egy Eve nevű ügynököt játszik. Marlohe lesz a fő Bond-lány, figurájáról annyit árultak el, hogy egy Severin nevű "elegáns és titokzatos" nő.

Forrás: [origo]
Bérénice Marlohe

Bár a főszerepben természetesen ismét Daniel Craiget láthatjuk, és Judi Dench is visszatér, a rendező, Sam Mendes elmondta, hogy a film sztorijában nem kapcsolódik az előző két, Craig főszereplésével készült Bond-filmhez. A hivatalos szinopszis szerint "Bond M iránti lojalitását próbára teszik az M múltjáról kiderülő részletek. Az MI6 támadások kereszttüzébe kerül, és Bondnak meg kell találnia és el kell pusztítania az ellenséget, még akkor is, ha ez személyes áldozattal jár".

Részletek a Skyfall sajtótájékoztatójából

Egy újságírói kérdésre felelve Barbara Broccoli producer megerősítette, hogy mind Daniel Craiget, mind Javier Bardemet láthatjuk majd meztelen felsőtesttel a filmben. A forgatás Londonban, Kínában, Isztambulban és Skóciában zajlik majd, a Skyfall magyar premierje 2012. október 25-én lesz.