Bordán Lili is játszik a Lost utódjában

2011.11.09. 12:25

Bordán Lilivel jó féléve arról a szenzációs hírről beszélgettünk, hogy övé lett az új Battlestar Galactica-előtörténet, a Blood and Chrome női főszerepe. A Los Angeles-ben élő magyar színésznő most újabb izgalmas feladatot kapott: az amerikai ABC tévétársaság saját gyártású sorozatában, a The River-ben (A folyó) tűnik fel nemsokára. A The River-t már most a legendás Lost utódjaként emlegetik, Lili pedig olyan sztárokkal forgatott két héten át, mint Thomas Kretschmann (A zongorista, Wanted, King Kong), és Bruce Greenwood (Csodálatos Júlia, Én, a robot, Eljövendő szép napok).

A The River előzetese

"A The River első évadát a Parajelenségek rendezője, Oren Peli készíti az ABC megrendelésére, és Steven Spielberg az egyik producere. Hawaii-on forog, a Parajelenségek jellegzetes dokumentum/kézikamerás stílusában" - mondta Bordán Lili az [origo] filmklubnak. "Sokan a Lost-hoz hasonlítják, mivel az is Hawaii-on forgott, és a történet is emlékeztet rá, de annál sokkal ijesztőbb, sokszor horrorisztikusabb. Én egy német nőt alakítok, aki egy kutatókból álló orvoscsoport biztonságáért felel; őket kell átvezetnem az Amazonon."

Forrás: Bordán Lili
Bordán Lili és az óriásteknős Hawaii-on Bordán Lili új portréfotója

"Először játszhattam németül, partnerem a német Thomas Kretschmann volt, akivel, remélem a következő évadban is lesz szerencsém játszani. Két hetet töltöttem Oahu szigetén a stábbal. A castingot majdnem lemondtam, mert csak pár órám volt felkészülni rá, és megijedtem a némettől, de végülis jól döntöttem, hogy belevágtam. Kedvenc pillanataim közé tartozik, amikor egy óriásteknőssel ücsöröghettem a parton, és amikor a szerelmes jelenet első felvételénél Thomas Kretschmann, saját bevallása szerint elfelejtett németül! Elnevettem magam" - mesélte Bordán Lili a The River hawaii-i forgatásáról az [origo]-nak.