2011 a moziban: Legjobb pasik

Vágólapra másolva!
Az év legszexisebb pasijait összegyűjtő cikkünkben rendszerint a frissen felfedezett dögös férfiszínészeket soroljuk fel, de idén kevés ilyen volt, ezért listánkra felkerültek olyanok is, akik vonzerejükkel már évek óta elbűvölnek minket. A tízes listát szokás szerint abécésorrendben közöljük.
Vágólapra másolva!

Jamie Bell (A sas, Jane Eyre)

Forrás: outnow

Az már ugyan tény, hogy a kis Billy Elliotból nem lett szálfatermetű dalia, de értékeltük, hogy a 170 centis színész izmokat, sőt, deltát növesztett A sas rabszolgaszerepe kedvéért. Nyilván nem akart szégyenben maradni Channing Tatum mellett.

* * *

Marton Csokas (Az adósság, A fa, Álmok otthona)

Forrás: outnow

Az apai ágon magyar származású színész sármjáról személyesen is volt alkalmunk meggyőződni, amikor Budapestre látogatott. Csak annyit mondanánk, hogy egyáltalán nem hibáztatjuk Jessica Chastaint, aki Az adósság-ban nem tudott ellenállni a férfi kissé baljós szexuális kisugárzásának.

* * *

Luke Evans (Tamara Drewe, Halhatatlanok, A három testőr)

Forrás: outnow

A Tamara Drewe miatt kattantunk rá a walesi színészre, akin pont úgy feszült az atlétatrikó, ahogy kell, a kerti szerszámok is jól álltak a kezében, ráadásul volt benne egy adag megható gyengédség is.

* * *

Michael Fassbender (X-Men: Az elsők, Jane Eyre)

Forrás: outnow

A tavalyi év után aligha szükséges Fassbender lélegzetelállító vonzerejét bizonygatni, de azért megemlítjük, hogy szexissége megcáfolhatatlan bizonyítéka, hogy még idióta fémbilivel a fején sem röhögtük ki.

* * *

James Franco (127 óra, A majmok bolygója: Lázadás)

Forrás: outnow

Főleg irigylésre méltó lazasága miatt imádjuk a legtöbbször mosolygósra szívottnak tűnő színészt, akit ez az attitűdje önmagában ellenállhatatlanná tesz. De azért dús ajka és sötét szeme se semmi.

* * *

Ryan Gosling (Drive, Blue Valentine, Őrült, dilis, szerelem.)

Forrás: outnow

Goslingot évekkel ezelőtt a tehetsége miatt kezdtük imádni, de idén alattomban szuperpasivá nőtte ki magát. Az Őrült, dilis, szerelem.-ben Emma Stone ráripakodik, mert a hasizmai úgy feszülnek, mintha photoshoppolták volna őket, és tényleg.

* * *

Hugh Jackman (Vasököl)

Forrás: outnow

Jackman szexepilje, hogy miközben lenyűgöző termetével (190 cm) és széles mosolyából kivillanó hófehér fogsorával makulátlan sztármegjelenést hoz, süt róla, hogy tök normális csávó, akivel bármikor szívesen meginnánk egy sört.

* * *

Alexander Skarsgard (Melankólia)

Forrás: outnow

Rövid jelenése Von Trier filmjében jó ürügy, hogy szerepeltethessük a listán, de persze azóta álmodunk vele rendszeresen, hogy a True Blood Ericjeként megismertük. Nehéz eldönteni, hogy akkor szívdöglesztőbb, amikor kíméletlenül gonosz, vagy amikor kiskutya-tekintettel könyörög.

* * *

Justin Timberlake (Barátság extrákkal, Lopott idő, Rossz tanár)

Forrás: outnow

Szinte izzott a vászon, amikor Timberlake és Mila Kunis a Barátság extrákkal-ban egymásnak estek. A tapintható szexuális feszültség miatt rögvest mi is úgy éreztük, Timberlake egy valódi csődör.

* * *

Sam Worthington (Az adósság)

Forrás: outnow

Az adósság-ban a sokkal rámenősebb Marton Csokassal kellett megküzdenie Jessica Chastainért, amire nem biztos, hogy készen állt, de nála pont ettől a kisfiús tétovázástól olvadtunk el.