Február 23-án kerül a mozikba a Michael Fassbender főszereplésével készült Shame, ami A szégyentelen magyar címet kapta. Decemberben olvasóinkat kértük, hogy javasoljanak magyar címet a filmnek, és rengeteg ötlet érkezett be. Azt ígértük, hogy aki elsőnek beküldi a Budapest Film által választott címet, fél évig meghívást kap minden filmjük premiervetítésére. A szégyentelen címet sokan beküldték, de a legelső Kovács Zsolt volt, így ő vehet részt a vetítéseken, gratulálunk neki!

Forrás: Budapest Film

Mi is kiválasztottuk öt kedvenc címünket a javaslatok közül. Ezek egy részét szintén többen is beküldték, így a szabály szerint ezeknél is mindig az első beküldő kapja a jutalmat, azaz fejenként egy DVD-t a Budapest Film kínálatából és egy példányt a 127 óra című könyvből. Kedvenc címjavaslataink és leggyorsabb beküldőik:

Szükség (Ladányi László)
Kényszer (Litkei Ágnes)
Gerjedelem (Süle Zoltán)
Kéjvágy (Hegedűs Levente)
Tövig (Boldizsár Balázs)

Akadtak olyan - néha egészen elborult - javaslatok is, amiket ugyan nem tudunk elképzelni filmcímként, de jót derültünk rajtuk. Ezeket közzétesszük, hogy ne csak mi szórakozzunk jól: Szégye(n-m)lős, Ágaskodó, Vastagbőr, A lepedőakrobata magányossága, Tündi bünti, Mikka makkja, Reggel húgom..., Bekattant önérzet, Kéj után kajtatva, SoHA ne tedd MEg!, A két nimfomán, Elmaradt detonáció, (Far)ok és okozat, Örömszakadtáig, Becstelen Briganty, Vonó, Csípőből, A meggyűrt, Tesoknő, Boldogság, te kurva.

A nyerteseket emailben tájékoztatjuk jutalmuk átvételének részleteiről.