Billy Bob Thornton jelenleg a Berlinalén népszerűsíti új filmjét, a Jayne Mansfield's Car-t, de máris új rendezésre készül. A színész-rendező, aki 2000 és 2003 közt Angelina Jolie férje volt, And Then We Drove címmel csinál filmet, amiről hivatalosan csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy Thornton saját élményein alapul, és egy pasasról szól, aki felvesz egy stoppos csajt. A Variety magazin értesülései szerint a film Thornton és Jolie kapcsolatát dolgozza fel.

Forrás: AFP
Billy Bob Thornton és Angelina Jolie a Berlinalén

A Berlinale versenyében részt vevő Jayne Mansfield's Car hétfői sajtótájékoztatóján került sor az idei fesztivál első igazán drámai pillanatára. Thorntont - aki nemcsak rendezője a filmnek, hanem szerepel is benne - a sajtótájékoztató utolsó perceiben arról faggatta az egyik újságíró, hogy találkozott-e már az idei Berlinalén ötödik ex-feleségével, Angelina Jolie-val. Thornton a kérdésre szokatlan őszinteséggel válaszolt.

Forrás: AFP
Angelina Jolie és Billy Bob Thornton 2001-ben

Vagyis elmondta, hogy nem, még nem találkoztak, Jolie nagyon elfoglalt ezekben a napokban, mivel élete első rendezését, a Vér és méz földjé-t mutatta be a hétvégén, de délután találkozni fognak (ebből nem mellesleg az is kiderült, hogy Jolie még a városban van). Egyébként meg ellentétben azzal, amit híresztelnek róluk, nem váltak el haragban, most is nagyon jóban vannak, és nemcsak Jolie-val, hanem Braddel is. "Szeretem mint barátot és egész életemben szeretni is fogom, nagyon fontos nekem" - szögezte le, és ezt az információt az újságírók nagy tapssal jutalmazták.

Egyébként az egykori házaspár Berlinaléra hozott filmjei közül Thorntoné a jobb, Jolie viszont - ahogy szóltunk is róla - lényegesen jobban néz ki, és jobban mutat Brad Pitt, mint volt férje oldalán.