Két rövid előzetes is érkezett Julie Delpy 2 nap New Yorkban (2 Days in New York) című vígjátékához, ami a rendezőnő 2007-es 2 nap Párizsban (kritikánk) című filmjének folytatása. Delpy karaktere, Marion már szakított az előző részben megismert böszme Jackkel (Adam Goldberg), de van egy közös gyerekük, akivel a nő New Yorkban él. Marionnak új pasija van egy jóvágású fekete srác (Chris Rock) személyében, de szüleinek - akiket ismét Julie Delpy igazi szülei formálnak meg - látogatása és a munkája körüli idegeskedések újabb neurotikus helyzeteket produkálnak a nő életében.


Az egyik előzetesben Delpy éppen vizelettartási problémáiról és sajnálatosan egy éve szünetelő szexuális életéről számol be a munkahelyén az együttérző kollégának (aki egyben a későbbi pasija), míg a másik rövid trailer azt a vicces epizódját villantja fel a filmnek, amikor Delpy apja csupa jóindulatból halálba szívatja szegény új fickót az ebédlőasztalnál. A filmet januárban, a Sundance filmfesztiválon mutatták be, a magyar mozikban április 19-től vetítik.


Julie Delpy korábban már elmondta, elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó filmszerepe, mert szeretne inkább írói és rendezői munkáira koncentrálni. A Mielőtt felkel a nap/Mielőtt lemegy a nap című filmek folytatására viszont még mindig lát esélyt: a filmekben Ethan Hawke-kal együtt formáltak meg egy szerelmespárt.