Jennifer Aniston mégsem mutatja meg a melleit (18+)

2012.02.17. 13:28

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Wanderlust című vígjáték egyik jelenetében Jennifer Aniston életében először félmeztelenül mutatkozik a vásznon, de akik elővetítésen már látták a filmet, arról számoltak be, hogy a végső verzióból teljesen kivágták ezt a részt. Úgy volt, hogy egy tüntetéses jelenetben mindenki - köztük Aniston is - pucérkodni fog, de ez a rész már hiányzik a filmből, és csak elvétve lehet látni néhány ismeretlen színésznő mellét.

A Wanderlust című film korhatáros előzetese

A Wanderlust című komédiában Jennifer Aniston és Paul Rudd egy New York-i házaspárt alakítanak, akiknek vidéki ismerőseikhez kell költözniük, miután a férfi elveszíti az állását. Első körben a vidéki élet nem válik be nekik, ám menekülés közben egy hippi közösséghez csapódnak, ahol számos vicces kaland után rájönnek, hogy másképp is lehet élni az életet, mint ahogyan azt eddig tették. A filmet jövő héten mutatják be az amerikai mozik, a magyarországi premier időpontja egyelőre nem ismert.

Jennifer Aniston legutóbb tavaly a Förtelmes főnökök és a Kellékfeleség című filmekben mutatkozott lengébb öltözékben, korábban a Szakíts, ha bírsz-ban majdnem megmutatta a fenekét, a 2005-ös Azt beszélik-ben pedig oldalról láthattuk a jobb mellét.

Forrás: InterCom
Jennifer Aniston a Förtelmes főnökök-ben

Forrás: InterCom
Jennifer Aniston és Brooklyn Decker a Kellékfeleség-ben

Forrás: InterCom
Vince Vaughn és Jennifer Aniston a Szakíts, ha bírsz-ban

Forrás: InterCom
Jennifer Aniston az Azt beszélik-ben