Szerelmes űrlényre kattanhatnak az Alkonyat-rajongók

2012.03.23. 1:30

Az idén nyáron véget érő Alkonyat-sorozat rajongó jövőre jövere sem maradnak természetfeletti romantika nélkül. A tinivámpír-szériát jegyző Stephenie Meyer A burok (The Host) című regényének filmváltozatát 2013. március 29-től vetítik az amerikai mozik, és a studió már most kihozta az első előzetest, bár úgy fest, hogy még alig forgattak le valamennyit a filmből, különben nem kellett volna űrbéli felvételekkel, bombasztikus szlogenekkel és bárgyú stock fotókkal kitölteni az ízelítő rövid játékidejét.


A burok
arról szól, hogy a Földet űrlények foglalják el, akik az emberek testébe költözve veszik át az irányítást. Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok (innen a cím!). Melanie (Saoirse Ronan) az egyik utolsó lázadó, aki ellenáll a hódításnak. Amikor a Vándornak nevezett űrlény beköltözik a testébe, a lány nem hajlandó feladni az énjét, hanem saját gondolatait és érzéseit adja át az űrlénynek, aki emiatt beleszeret Melanie pasijába (Max Irons).

Forrás: [origo]
Saoirse Ronan és Max Irons A burok című filmben


Valamelyest bíztató, hogy a főhőst a Vágy és vezeklés-ért Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan alakítja, akinek a tehetségét nemrég a Hollywood új generációját bemutató összeállításunkban méltattunk, valamint, hogy filmet a Gattacá-val bemutatkozó Andrew Niccol rendezi (bár ő legutóbb a végtelenül bugyuta Lopott idő című opusszal jelentkezett).