Tarantino ennyire durva arcot csinált DiCaprióból

2012.04.26. 15:50

Eddig csak a forgatásról láthattuk képeket, de most kijöttek az első hivatalos jelenetfotók Quentin Tarantino Django Unchained című filmjéhez. Az elsőn a Django nevű rabszolgát alakító Jamie Foxx látható felszabadítója, a német fejvadász, dr. King Schultz társaságában (Christoph Waltz), akivel korábban egyezséget kötöttek, hogy Django segít neki elrendezni egy régi ügyet: megölik a Brittle fivéreket (Django tulajdonosai), ő pedig cserébe szabad ember lesz. Emellett Foxx figurája a fejvadász segítségét kéri felesége kiszabadításában, akit egy gonosz ültetvényes tart fogja. A másik képen maga a rettegett fogvatartó, Calvin Candie látható Leonardo DiCaprio személyében, amint hosszú cigarettatartóból szívja a cigit, és feltehetően kalapáccsal riogatja az embereit.

Forrás: InterCom

Jamie Foxx az Entertainment Weeklynek mesélt arról, hogy annak ellenére, hogy Tarantinót olyan rendezőnek ismerjük, aki sokkal inkább ragaszkodik a durva és erőszakos történetmeséléshez, mint a tények józan bemutatásához, a Django Unchained-nek mégis van egy komoly oldala: "lenyűgöző, ahogy a karakterek beszélnek egymással." Foxx szerint "voltak már olyan filmek, amik a rabszolgasággal foglalkoztak - és olyan westernek is, amik elkerülték a témát -, de azok mind a biztonsági játékra mentek. Ez az ábrázolás egyszerűen ... wow!"

Forrás: InterCom

Tarantino új filmjét december 25-én mutatják be az amerikai mozikban, hozzánk a tervek szerint 2013. január 31-én érkezik.