Mit művelt Scarlett Johansson Budapesten?

2012.05.14. 17:06

Fekete Özvegy: Pont olyan, mint Budapest volt.

Sólyomszem: Nagyon különbözően emlékszünk Budapestre.

(Scarlett Johansson és Jeremy Renner párbeszéde a Bosszúállók-ban.)

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Magyarországon már több mint 200 ezer ember van, aki a Bosszúállók-at nézve (feltehetően) felkapta a fejét Scarlett Johansson és Jeremy Renner fent idézett szóváltására (ami egyébként nem a magyar fordító leleménye, hanem az eredeti filmben is így hangzik el). Mi a magunk részéről el sem tudjuk képzelni, mit művelhetett a Fekete Özvegy és Sólyomszem Budapesten, de reméljük, hogy fantáziadús és játékos kedvű olvasóink majd megmondják nekünk.

Több szuper ajándékot is tartogatunk azoknak, akik hajlandók kicsit szabadon ereszteni a képzeletüket, és egy bekezdés terjedelemben leírni, hogy szerintük mi történt a Fekete Özveggyel és Sólyomszemmel Budapesten. Az általunk legérdekesebbnek ítélt hat sztorit jutalmazzuk, valamint az [origo] filmklubban publikáljuk.

A két legizgalmasabbnak talált sztorit beküldő olvasónk egy-egy Bosszúállók-plakátot nyer a főszereplők eredeti aláírásaival, egy további olvasónk pedig Loki-plakátot kap Tom Hiddleston autogramjával. A vigaszdíjak pedig: egy Bosszúállók-fejhallgató, egy Bosszúállók-pendrive és egy Bosszúállók-kitűzőkészlet.

* * *

Ha szeretnéd megnyerni a Bosszúállók-ajándékok valamelyikét, nem kell mást tenned, mint elküldeni saját, egy bekezdéses kitalált történetedet a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Bosszúállók-játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

A helyes megfejtést beküldők közül 6 játékost választunk ki, akik közül hárman dedikált Bosszúállók-plakátot, hárman egyéb Bosszúállók-ajándékot nyernek. Az általunk legjobbnak tartott sztorikat megjelentetjük az [origo] filmklubban.

A játék egyfordulós, ideje: 2012. május 14. - május 28. A történetek feldolgozását május 29-én kezdjük el, az eredményhirdetésre június 4-én kerül sor. A játékban az Origo Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.