A Slashfilm blog a Daily Mailre hivatkozva arról ad hírt, hogy Marc Forster World War Z című zombifilmjének igen hosszú, héthetes pótforgatásra lesz szüksége. A Brad Pitt főszereplésével készülő, tavaly nyáron és ősszel forgatott film felvételei részben nálunk zajlottak, és a blog híre szerint a pótforgatásra is Budapesten kerül majd sor. Pitt egész biztosan visszajön hozzánk a forgatásra, azt viszont még nem tudni, hogy a fontosabb mellékszereplők (Mireille Enos, Matthew Fox, James Badge Dale) közül valaki Budapestre utazik-e.

Forrás: [origo]
Brad Pitt a World War Z forgatásán

Márciusban írtuk meg, hogy a World War Z bemutatóját idén decemberről jövő júniusra halasztották. Akkor azt lehetett hinni, hogy a döntés oka csupán a túlzsúfolt karácsonyi bemutatónaptár, de a pótforgatás fényében úgy tűnik, a filmmel komoly problémák lehetnek. Gyakran előfordul, hogy egy filmhez néhány napos vagy legfeljebb néhány hetes pótforgatást tartanak, de a héthetes pótforgatás ritka, és azt jelzi, hogy alapvetően át akarják alakítani a filmet.

Adam Goodman, a film magyarországi gyártócégének, a Mid Atlantic Filmsnek a vezetője kérdésünkre elmondta, hogy értesült a pótforgatásról szóló pletykáról, de cégüket eddig hivatalos formában nem értesítették arról, hogy pótforgatásra kerülne sor.