A felszarvazott Pattinson nem kért a vigasztaló fagyiból

2012.08.14. 13:37

Július végén hatalmas port kavart a hír, miszerint Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel. A két érintett fél akkor egy-egy őszinte közleményben beismerte a félrelépést, és szégyenkezve szánakoztak tettük miatt. Nem sokkal később Pattinson és Stewart szétköltöztek.

Forrás: AFP
Robert Pattinson és Kristen Stewart a régi szép időkben

A történtek óta először lépett a nyilvánosság elé Pattinson a The Daily Show hétfő esti műsorában, a héten Amerikában is bemutatásra kerülő Cosmopolis apropójából. A filmről azonban végül kevés szó esett az interjú során, a műsorvezető inkább próbált humorosan referálni a Stewarttal való szakításukra. A fiatal színész azonban láthatóan nem szívesen beszélt a történtekről, ami érthető, hiszen korábban attól is tartózkodtak, hogy hivatalosan felvállalják kapcsolatukat. Pattinson így visszautasította azt a nagy kupa, lelki elsősegélyt nyújtó fagylaltot is, amivel a riporter kínálta, és próbált kitérő válaszokkal szabadulni a kényelmetlen helyzetből.

Robert Pattinson a hétfői The Daily Show-ban


Az elkövetkezendő időszakban azonban még sok hasonlóan kínos pillanat várhat rá, hiszen Amerikában most fog csak igazán beindulni a Cosmopolis promóciója. Például holnap reggel nyolckor David Cronenberg rendezővel együtt fogják megkongatni a harangokat a New York-i tőzsdén, amit a hét folyamán számos nyilvános szereplés fog még követni. Persze az igazi megpróbáltatások akkor kezdődnek majd, amikor Pattinsonnak és Stewartnak együtt kell majd népszerűsíteni az Alkonyat-sorozat befejező részét, amely november közepén érkezik a világ összes mozijába.