Az Economist kiszámolta, hogy a hat eddigi James Bond (Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig) közül melyik mennyit gyilkolt, mennyit csajozott és hány martinit fogyasztott filmenként. Az derült ki, hogy összteljesítményben Pierce Brosnan magasan a többiek fölé emelkedik, ugyanakkor ez elsősorban annak köszönhető, hogy filmenként átlagosan 19 embert tett el láb alól, martinivedelésben például Daniel Craig sokkal előrébb jár nála. Ami a nőket illeti, Craig áll a legrosszabbul, a nyertes pedig a mindössze egy Bond-filmben szereplő George Lazenby (ő különben az életben is hasonlóan eredményes volt: saját állítása szerint abban az időben, amikor Bondot játszotta "minimum egy nőt" megfektetett naponta).

Forrás: Economist

A számításban egyébként a Skyfall még nem szerepel, viszont, hogy a film jövő heti premierjéig se unatkozzunk, összevágtak nekünk egy sokadik, ezúttal két perc hosszú előzetest. Mintha az utolsó harminc másodpercben lenne néhány olyan robbanás és lövés, amit eddig nem láttunk, de erre nem esküdnénk meg.


A Skyfall lesz az első olyan James Bond-film, amit IMAX-vásznakon is meg tudunk majd nézni. Ezt a lehetőséget reklámozza az alábbi elegáns plakát, amelyen Daniel Craig profihoz méltó módon villantja meg a szponzorórát. A film október 26-án, pénteken nulla órakor kerül a magyar mozikba. Ha szeretnél jegyet nyerni rá, ide kattints!