Ez egy análos év volt

2012.11.04. 21:49

A Filmklub podcast hetedik adásában végre kendőzetlen szókimondással beszélgetünk a pornófilmezésről. Megtudjuk például, miért kötelező a beöntés análozás előtt, van-e orgazmusa a színésznőnek munka közben, milyen állatok szerepelnek a perverz japán pornóban, és hogyan lehet túlélni egy jelenetet Rocco Siffredivel vagy öt feka fickóval. Vendégeink, akik a szakma háttértitkait megosztják a hallgatókkal: Aleska Diamond többszörösen díjnyertes pornókirálynő, valamint a Machomedia-alapító, pornófotós, -rendező és -operatőr Antal Gergő.

Fotó: Kenczler Márton
Antal Gergő és Aleska Diamond

A filmművészet határmezsgyéit sorra véve eljutottunk a pornóig. A témáról leginkább köntörfalazás nélkül érdemes beszélgetni, ebből adódóan az adás meghallgatását erős gyomrúaknak ajánljuk. Kíváncsiságunknak jó ízlés nem, csupán az időkorlátaink szabtak határt. Így esett szó dupla análról, szembe spriccelt spermáról, szerelemről, szülőkről és a pornóbiznisz hanyatlásáról.

A Filmklub podcast adását megtalálod az iTuneson, meghallgathatod az alábbi lejátszóban, vagy letöltheted MP3-ban. A podcasthoz tartozó RSS csatornát itt találod.