Harrison Ford visszatérhet a hetedik Star Warsban

2012.11.06. 11:07

Amikor nyilvánosságra hozták, hogy George Lucas eladta a Lucasfilmet a Disneynek, és a stúdió 2015-re megcsinálja a Star Wars hetedik részét, természetesen azonnal beindultak a találgatások és pletykák a film feltételezett sztorijáról, szereposztásáról és rendezőjéről. Egyelőre annyit tudni biztosan, hogy nem Lucas választja ki a rendezőt, és hogy a filmes a nyáron találkozott Mark Hamillel és Carrie Fisherrel, és elmondta nekik, hogy eladja a filmek jogait. Mivel a hetedik rész valamikor A Jedi visszatér után játszódik, elvileg abszolút elképzelhető, hogy Harrison Ford, Hamill és Fisher felbukkanjon a filmben, és az Entertainment Weekly szerint Fordnak nem lenne ellenére a dolog.

TM & © Lucasfilm
Harrison Ford A Jedi visszatér-ben

Sok információjuk nincs, de egy jól értesült forrásra hivatkozva azt írják, hogy Ford és a másik két színész is "nyitott a lehetőségre, hogy szerepeljenek a filmben, és pozitívan állnak hozzá". Ez annyiban meglepő, hogy az évek során Harrison Ford számos interjúban érzékeltette, hogy egyáltalán nem tartja sokra Han Solo figuráját és a Star Wars-filmeket. A Movieline össze is szedett egy csokor videót, ami mind azt támasztja alá, hogy Ford lenézi a Star Wars-t, ami sztárrá tette.

A lehetséges rendezőről is felröppent egy pletyka: a Collider filmes site szerint a Ha/Ver és az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaughn a legesélyesebb a feladatra. Vaughn nemrég visszamondta a következő X-Men-film megrendezését - éppenséggel nem lehetetlen, hogy azért, mert helyette az Episode 7-t vállalta el.