Nem tartozik a különösebben meglepő tények közé, hogy akármennyit áradozzunk is kedvenc művészfilmjeinkről, és akárhány interjút készítsünk is imádott rendezőinkkel, legnépszerűbb cikkeink mindig azok, amelyekben szexuális tartalmat talál a kedves olvasó. Idei tíz legolvasottabb cikkünkben fontos szerep jutott a virgonc Kerekes Vica szexuális életének, a sperma különböző előfordulási helyeinek, a Playboyban feltárulkozó filmsztároknak, és a legeslegnagyobbat élvező nőknek.

10. Támogatják a meleg Csányi Sándort

Forrás: Skyfilm
Orosz Dénes és Csányi Sándor a Poligamy forgatásán

Magyar film állami támogatásáról valószínűleg olyan népszerű cikk még nem született, mint ez, amelyben azt az örömhírt tettük közzé, hogy Orosz Dénes 280 millió forintban részesül a Magyar Nemzeti Filmalaptól Coming Out című vígjátéka elkészítéséhez. Mit is mondhatnánk? A mi olvasóink nemcsak a magyar filmeket zabálják, hanem az állami támogatások elosztását is árgus szemmel figyelik!

* * *

9. Meghalt Sylvester Stallone 36 éves fia

Forrás: AFP
Sage Stallone

Sage Stallone váratlan halála különösen megrázta olvasóinkat, vagy legalábbis felcsigázta a kíváncsiságukat. Az csak másfél hónappal később derült ki, hogy a Rocky V-ből ismert filmes, aki halálakor épp az esküvőjére és az első nagyjátékfilm-rendezésére készült, a korai találgatásokkal szemben mégsem drog- vagy gyógyszer-túladagolásba halt bele, hanem szívrohamot kapott.

* * *

8. Kamaszkorunk legszebb mellei - első rész

Forrás: Budapest Film
Phoebe Cates a Változó világ-ban

Ahogy John Cusack olyan találóan megfogalmazza a férfiak női mell iránti, kiskamasz korban kezdődő olthatatlan szenvedélyét a Pop, csajok, satöbbi-ben: "Úgy éreztem, mintha a mell a lányok jogtalan birtokába került volna, ugyanis mi voltunk a jogos tulajdonosai, így minket illetett a használati jog". Épp ideje volt hát sorozatot szentelnünk a férfinézők meghatározó serdülőkori filmes mellélményeinek. Az első részben Phoebe Cates idomait tárgyaltuk ki a Változó világ című vígjátékból, a folytatásokban aztán sor került Shannon Tweedre, Jennifer Connellyre és Virginia Madsenre, Jane Marchra, valamint Susan Sarandonra is.

* * *

7. Ondó a moziban

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=REvOeBSMlzXr2MY2
Ondós jelenet a Keresd a nőt! című filmből

Örültünk, hogy nem kizárólag meztelen nőkkel tudunk sikert aratni olvasóink körében, hanem ez a fajfenntartáshoz nélkülözhetetlen testnedv is roppant népszerűnek bizonyult. Cikkünkben megállapítottuk, hogy ondót normális szexjelenetben ritkán mutatnak, sperma főleg az erőszak vagy valamilyen lelki probléma kontextusában tűnik fel a vásznon, néha viszont a bizarr humor eszközévé válik, mint a fenti videóban is.

* * *

6. Kerekes Vica a leglelkesebb szexpartner

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0Kl50LlodXv4kCKM
Kerekes Vica szexjelenete a Muzi v nadeji című filmben

A vörös hajú, buja színésznő már tavaly is az egyik legnépszerűbb témának számított, szexuális életének alakulását a mozivásznon idén is buzgón követték olvasóink. A cseh Pirelli-naptárban megjelent félmeztelen fotóit bemutató hírünk sem árválkodott érdeklődők híján, de még népszerűbb volt ez a kis szösszenet, ami a Muzi v nadeji című cseh romantikus vígjáték egyik jelenetét mutatta be, amiben Kerekes Vica vidáman és ruganyosan lovagolja meg a szemközti házban lakó nős férfit.

* * *

5. Az év legjobb pucérkodásai

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ICUJGQIqipnCDfdE
Ashley Hinshaw meztelen jelenetei az About Cherry című filmben

Itt hozott anyagból dolgoztunk: a Mr. Skin nevű, meztelenkedő hírességekben utazó site év végi listáját ismertettük. Remélhetőleg ettől még nem okoztunk csalódást senkinek, aki kattintott, mi legalábbis minden tőlünk telhetőt megtettünk: ahol csak lehetett, videós illusztrációval dúsítottuk az év legjobb meztelenkedős filmjeleneteit bemutató cikket. A számok azt mutatják, hogy nem hiába: olvasóink átlagosan 6 és fél percet töltöttek a cikkel, azaz jellemzően több videót is megnéztek.

* * *

4. Meghalt Sylvia Kristel, az Emmanuelle-filmek sztárja

Forrás: Mokép
Sylvia Kristel az Emmanuelle című filmben

Toplistás cikkeink közül a Sylvia Kristel-nekrológunkkal töltötték a legtöbb időt olvasóink: átlagosan 9 és fél percig maradtak az oldalon, tehát az Emmanuelle-filmekkel világhíressé vált, október 18-án, hatvanévesen elhunyt színésznő élete részletekbe menően érdekelte az embereket. Kristel sorsa nem volt sem átlagos, sem túl szép: nehéz gyerekkort követett az Emmanuelle-filmeken kívül igazán soha ki nem bontakozó színészi karrier, aztán a drogfüggőség, az anyagi romlás és a betegségek.

* * *

3. Ez egy análos év volt

Fotó: Antal Gergő
Aleska Diamond a podcast felvétele közben

Nyár óta már nemcsak az [origo]-n, a Facebookon és a Twitteren boldogítjuk az irántunk érdeklődőket, hanem egy kéthetente jelentkező podcast formájában a fülükbe is duruzsolunk. A legnépszerűbb az az adásunk lett, amelyben Aleska Diamond pornósztár osztotta meg a hallgatókkal szakmája titkait. Aleska a lehető legideálisabb interjúalanynak bizonyult: bármiféle gátlás vagy köntörfalazás nélkül mesélt dupla análról, szembe spriccelt spermáról, szerelemről, szülőkről és az escortos élményeiről is. A beszélgetést több mint 27 ezren hallgatták meg a MixCloudon, az iTuneson hetekig vezette a legnépszerűbb podcast-epizódok toplistáját, Aleska pedig annyira rákapott dolog ízére, hogy azóta műsort vezet egy netes rádióban.

* * *

2. Ők élvezték a legnagyobbat

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NjY6uSTKMUDSGi6m
Jessica Lange és Jack Nicholson szexjelenete A postás mindig kétszer csenget című filmben

Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy nemcsak a férficentrikus szexuális tartalmainkkal, hanem ezzel a kifejezetten nőközpontú cikkel is taroltunk. Tíz kedvenc szexjelenetünket gyűjtöttük össze, amiben valóban élethű női orgazmust látni. Listánkra felkerült a Fekete hattyú emlékezetes leszbikus jelenete, A postás mindig kétszer csenget felülmúlhatatlanul erotikus konyhai szexe, de nem hagytuk ki Meg Ryan szupervicces kamuorgazmusát sem a Harry és Sally-ből.

* * *

1. Meztelen színésznők a Playboyban

Forrás: Playboy
Sharon Stone az 1990 júliusi Playboy címlapján

A kétrészes cikkben (ha külön számoltuk volna őket, akkor az első és a második helyet foglalnák el a toplistán) színésznők Playboyban megjelent fotósorozatait mutattuk be. A fotók mellett rövid ismertetőben foglaltuk össze a művésznők karrierjét, sőt, egy fotósszakértő bevonásával művészi-technikai szempontból is elemeztük a képeket. Szerepeltek a cikkben erotikus fotók többek közt Charlize Theronról, Drew Barrymore-ról és Sharon Stone-ról. Fotósunk a Paz de la Huertáról készült sorozatot találta a legizgalmasabbnak, sőt, egyenesen "zseniális"-nak titulálta ezeket a képeket.