Minden évben a Super Bowl amerikaifutball-bajnokság reklámszünetei nyújtanak lehetőséget arra, hogy a nyár popcornfilmjei bevésődjenek a tévénézők agyába. Idén hat film külön erre az alkalomra összevágott előzetesét adták le, amik már mind felkerültek a netre. Borzasztóan sok újat nem tartogatnak, hiszen mindegyik filmből láttunk már hosszabb előzetest is, de egymás után végignézve őket garantált az agyzsibbasztó hatás, annyi bennük a bombasztikus robbanás és egyéb zúzás.

Óz, a hatalmas - tervezett hazai premier: március 7.

Sam Raimi fantasyjében James Franco egy bűvészt alakít, aki váratlanul egy CGI-jal erősen megtámogatott világba keveredik, ahol az elkeseredett Mila Kunis, Rachel Weisz és Michelle Williams várja a segítségét.

 

* * *

A magányos lovas - tervezett hazai premier: július 4.

Johnn Depp egy döglött madárral a fején áll Armie Hammer rendelkezésére, hogy leszámoljanak a rosszfiúkkal. Gore Verbinski filmje láthatóan A Karib-tenger kalózai hangnemét üti meg, csak ebben sokkal több lesz a vonat.

 

* * *

Halálos iramban 6 - tervezett hazai premier: május 23.

A népszerű sorozat hatodik részében odáig fajulnak a dolgok, hogy Vin Dieselnek és Dwayne Johnsonnal már egy tank ellen kell felvenniük a harcot. Ettől még ők is megszeppennek egy cseppet.

 

* * *

Vasember 3 - tervezett hazai premier: április 25.

Robert Downey Jr.-nak minden eddiginél durvább kihívásokkal kell szembenéznie a harmadik Vasember-filmben. A klipben is látható egy nagy dilemma: mit tesz Vasember, amikor több ember potyog ki egy repülőből, mint ahányat el tud kapni?

 

* * *

Sötétségben - Star Trek - tervezett hazai premier: június 13.

J. J. Abrams második Star Trek-filmje bebizonyítja, amit eddig is sejtettünk: Benedict Cumberbatch mindenkinél jobb mindenben.

 

* * *

Z világháború - tervezett hazai premier: június 20.

Brad Pitt világméretű zombijárványba keveredik. Később majd biztos feltalálja magát, de ebben a klipben még nem igazán tudja, mi folyik körülötte.