Kerekes Vica mellével most nincs semmi

2013.02.27. 0:00

A Filmklub podcast tizenharmadik adásának vendége az a sugárzó szépségű színésznő, akinek a munkáit és idomait rendszeresen emlegetjük rovatunkban. Kerekes Vicát okkal irigyelhetik kolléganői, ugyanis három országban forgat, annyi filmet csinált már, hogy a címükre sem emlékszik, és alakításait milliók látták a cseh mozivásznakon.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Beszélgetünk arról, hogy miért néznek a csehek sokkal több hazai filmet, mint mi, és milyen a jó közönségfilm. Vicáról kiderül, hogy delejesen kacag, keddenként az A38-ra jár, nem az a kuporgatós típus, és jópofának tartja a sárga villamosokat. Elmeséli azt is, hogy a lesújtó Szuperbojz-kritikák után egy hetet a fürdőszobában töltött, a normandiai erotikus fotózás előtt pedig annyira izgult, hogy ment a hasa. Kérdeztük a FilmSzeretők című sorozatról, amelyben Nagy Zsolttal improvizálnak veszekedéseket, a két legújabb cseh filmjéről, amelyekben bokszoló pszichológusnőt és láncdohányos angyalt játszik, valamint a válásáról is. Megtudtuk, hogy nála csak olyan férfi jöhet szóba, aki hajlandó házat építeni vele Skandináviában. Megkönnyebbültünk, amikor Vica megbocsátott a róla szóló cikkeink szexuálisan túlfűtött címei miatt, és kiderült, mindez a Facebook miatt kínos.

A Filmklub podcastadását megtalálod az iTuneson, meghallgathatod az alábbi lejátszóban, vagy letöltheted MP3-ban. A podcasthoz tartozó RSS csatornát itt találod.