Ryan Goslingnak elege lett saját magából

2013.03.21. 18:18

Ryan Gosling a Huffington Postnak adott, szerdán megjelent interjújában úgy nyilatkozik, hogy "túlzásba vitte" a színészkedést, ezért egy időre visszavonul: "Elveszítettem a rálátást a saját munkámra. Úgy érzem, jót fog tenni, ha szünetet tartok, és újra átgondolom, mit és miért csinálok. Szerintem tanulságos lesz. Szükségem van rá, hogy kicsit megszabaduljak saját magamtól, ahogy szerintem a közönségnek is szüksége van erre". Hogy ez a szünet meddig tart majd, arról nem nyilatkozott, de azt még kifejtette, hogy főszerepet játszani filmekben "nagy nyomást" jelent, és "nem a kedvenc" helyzete, amikor neki kell elvinnie a hátán egy filmet.

Forrás: Budapest Film
Ryan Gosling az Only God Forgives-ben

Nem teljesen váratlan, hogy a 32 éves színész ilyeneket mond: kiskora óta a pályán van, és már évekkel ezelőtt is arról beszélt, hogy szívesebben csinálna gyerekeket a színészkedés helyett. Akármilyen hosszú időre hagy is fel a munkával, idén még biztosan nem maradunk Gosling nélkül: játszik az USA-ban a hó végén mozikba kerülő The Place Beyond the Pines-ban (kritikánk) és Nicolas Winding Refn Only God Forgives-ében is, ami feltehetően a cannes-i filmfesztiválon debütál, Magyarországra pedig előreláthatólag októberben érkezik majd. Utóbbiból új kép is kijött minap, amin Gosling verekedésre kész pózban várja ellenfelét.

Forrás: [origo]
Ryan Gosling, gyermekkel

Gosling feltehetően nem családalapítással fog foglalkozni a következő időszakban: nem sokára elkezdődnek How to Catch a Monster című első rendezésének a próbái. A szürreálisnak mondott filmben Christina Hendricks egy tinédzser fiú anyját alakítja, aki családja túléléséért küzd egy titokzatos, alternatív világban. A májustól forgó filmben Gosling barátnője, Eva Mendes és Saoirse Ronan is szerepel majd.