Végül Tom Cruise-ból lesz zombi

Vágólapra másolva!
A zombifiú szerelmes, Tom Cruise a kihalt Földön matat, Joaquin Phoenix kétségbeesetten vedel, a dán bodybuilder feleséget keres a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Eleven testek / Warm Bodies - 2013

Rendező: Jonathan Levine (Majd meghalnak Mandy Lane-ért, Fifti-fifti)

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=OsgwdnL67oxo7e9d

Főszereplők: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich

Miről szól? Az emberiség nagy része zombivá változott, köztük hősünk, R is. Amikor azonban találkozik az élő Julie-val, valami megmoccan benne.

Mit mondunk még a filmről? Tudtunk volna szerelmes tinizombik nélkül élni, de az Eleven testek című film megmutatja, hogy az önironikus humor még egy ilyen lehetetlen műfajt is élvezetessé tud tenni. Olvasd el kritikánkat a filmről!

* * *

Feledés / Oblivion - 2013

Rendező: Joseph Kinski (Tron: Örökség)

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=yUTrQfFNm3V3f69c

Főszereplők: Tom Cruise, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Morgan Freeman

Miről szól? Az emberiség elköltözött a Földről, a drone-okat javító Jack az egyik utolsó ember a bolygón. Egy nap talál egy lezuhant űrhajót, ami ahhoz vezet, hogy mindent megkérdőjelez, amit addig igaznak hitt.

Mit mondunk még a filmről? Az előzetes információk alapján azt lehetett hinni, hogy a Feledés kiemelkedően erős sci-fi lesz. Tom Cruise az utolsó emberek egyikeként őrzi a Földet, az idillbe azonban belerondít egy baljós sejtelem, miszerint az őt körülvevő világgal valami nincs rendben. A panorámaképek lélegzetelállítóan szépek, viszont a történet letisztulásával egy olyan valóság sejlik fel, amely még a Mátrix-énál is lehangolóbb: friss ötlet híján az elmúlt évtizedek sci-fijeiből ollózták össze a filmet. Olvasd el kritikánkat a filmről!

* * *

The Master - 2012

Rendező: Paul Thomas Anderson (Magnólia, Vérző olaj)

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lzFQmgBp4zfVqY9G

Főszereplők: Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams

Miről szól? Freddie alkoholista második világháborús veterán, aki véletlenül megismerkedik egy környezetére nagy hatást gyakoroló gondolkodóval, és bekerül a férfi furcsa közösségébe.

* * *

Teddy mackó / Teddy Bear - 2012

Rendező: Mads Matthiesen

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qLF3sXXAbOhZPWDv

Főszereplők: Kim Kold

Miről szól? Dennis egy jó harmincas bodybuilder, de még mindig basáskodó anyjával él, és sosem jár senkivel. Egy rokona tanácsára úgy dönt, titokban Thaiföldre utazik, hogy ott keressen magának feleséget.