Osvárt Andrea nem ússza meg a cunamit

2013.05.02. 17:02

"Az amerikai mozibajárók 49 százaléka szerint az előzetesek elsütik a filmek legjobb jeleneteit" - idézi a The Hollywood Reporter szerdai cikke a YouGov Omnibus közvéleménykutatásának eredményét. Az Osvárt Andrea és Eli Roth (Motel-filmek) nevével fémjelzett Utórengés (Aftershock) című katasztrófafilm friss korhatáros előzetese halmozottan vétkes a spoilerkedésben: konkrétan lelövi a film összes meglepő fordulatát, sőt, odáig merészkedik, hogy még a meghökkentő befejezésből is mutat pár kockát. Russell Crowe-nak mindenestre így is tetszett.


Az Utórengés-ben egy Chilében tartózkodó amerikai turista (Eli Roth) lazázik két helyi arccal, megismerkednek három amerikai lánnyal (közülük az egyiket játssza Osvárt Andrea), majd mikor már kezdenek összemelegedni, földrengés rázza meg a várost. Hőseink életét nem csak az aláhulló gerendák és az időről-időre szétnyíló aszfalt keseríti meg, hanem a börtönből kiszökött erőszakos hordák támadásait is kénytelenek visszaverni.

Az Utórengés-t ezen a héten mutatják be Amerikában, hozzánk június 13-án érkezik, a magyar posztert az [origo] filmklub állandó plakátszakértője, Kenczler Márton tervezte.

Forrás: Fórum Hungary