Cindy Crawford melle is csúnyán megázott

2013.05.16. 0:15

Noha minket tényleg a filmek érdekelnek a legjobban a cannes-i filmfesztiválon, azért a vörös szőnyegen estéről estére felvonuló sztárok mustrálása is jó móka. A bűnös élvezetbe már a fesztivál első napján belekóstoltunk: listánkon, amelyet egy kivétellel A nagy Gatsby díszbemutatójára szakadó esőben érkező vendégekről készült fotókból állítottunk össze, a legnagyobb melléfogástól a legszebb összeállításig haladunk.

12.  Julianne Moore

Kevés nála gyönyörűbb és imádnivalóbb színésznő van, viszont az, aki képes volt ezt a ruhát ráadni, biztosan gyűlöli őt. Hogyan magyarázhatnánk másképpen ezt a lila borzalmat?

Forrás: AFP

+ + +

11. Paz Vega

Annyira adja magát, hogy szinte szégyen leírni, de ez akkor is egy bugyi fölé húzott függöny.

Forrás: AFP

+ + +

10. Isla Fisher

A vörös szőnyegen (bármilyen vörös szőnyegen) vörös ruha (bármilyen vörös ruha) viselését törvényben kellene megtiltani. Unalmas, fantáziátlan, semmilyen.

Forrás: AFP

+ + +

9. Lana Del Rey

Szinte hallom: ugye milyen drámaira festették a szemem? Ugye milyen szépen omlik a hajam? Ugye én is olyan igazi díva vagyok, mint Sophia Loren vagy Elizabeth Taylor? Nem, Lana. Inkább egy megszeppent kislány, akit dívának öltöztettek a jelmezbálra.

Forrás: AFP

+ + +

9. Cindy Crawford

Vegyen fel bármit, jelen esetben egy Las Vegas-i revüjelmez és egy jégtáncos mez keverékét, ez a nő a természet csodája.

Forrás: AFP

+ + +

8. Georgia May Jagger

Ez már a második vörös. A következőtől kiállítás jön.

Forrás: AFP

+ + +

7. Freida Pinto

Gyönyörű lány unalmas ruhában.

Forrás: AFP

+ + +

6. Carey Mulligan

Érthetetlen, miért esett a választása egy ilyen semmitmondó ruhára, de a ruha most igazából nem fontos: leengedett hajával úgy néz ki, mint egy ártatlan első bálozó. Gyönyörű.

Forrás: AFP

+ + +

5. Zhang Ziyi

Végre valami más! Ez a felső a fémövvel egyszerűen gyönyörű. Egyébként, hogy lehet ilyen karcsú dereka valakinek?

Forrás: AFP

+ + +

4. Ludivine Sagnier

Ha ez ruha volna, nem keltene különösebb érzelmeket, de a szoknya és a hasvillantó felső párosítása mindjárt érdekesebb.

Forrás: AFP

+ + +

3. Audrey Tautou

Azt hiszem erre mondják, hogy olyan kis franciás.

Forrás: AFP

+ + +

2. Cara Delevingne

Szoros befutó: ritka, hogy egy összeállítás egyszerre dögös és elegáns, és úgy szexi, hogy szép.

Forrás: AFP

+ + +

1. Nicole Kidman

Ezt is megértük: az általában klasszikusan elegáns stílust követő színésznő most végre nem jéghercegnőnek, hanem tündérmeséből kilépett hercegkisasszonynak öltözött ebben a celonfánra ragasztott színes cukorkapapírokból varrt ruhában. Külön piros pont, hogy a mesebeli ruhához posztmodern frizurát választott. Imádnivaló!