Nyerd meg Brad Pitt túlélőkészletét!

2013.06.28. 18:05

Brad Pitt hányattatott sorsú zombifilmje a múlt héten végre megérkezett a mozikba. A Z világháború forgatása több mint két évvel ezelőtt kezdődött, és azóta szinte csak a problémákról lehetett hallani. Például arról, hogy a film utolsó harmada egyáltalán nem működött, ezért újra kellett írni és a korábban millió dollárokért leforgatott részek mentek a kukába. Köztük az is, amit Magyarországon vettek fel, így elképzelhető, hogy sohasem csodálhatjuk meg Kamarás Iván alakítását a "szerencsejátékos katona" szerepében, hacsak nem rakják majd fel a DVD-re a kimaradt jelenetek közé.

Brad Pitt a Z világháború című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Végül mégis szerencsésen alakultak a dolgok a filmet gyártó Paramount számára, mert a kritikusok is szerették a Z világháború-t, a nézők pedig olyan számban fizettek be a zombikalandra a mozipénztáraknál, hogy ez lett Brad Pitt karrierjének legjobban nyitó filmje. Akkora az öröm a stúdiónál, hogy nekünk is küldtek egy csomagnyi értékes Z világháború-s tárgyat, amit a kérdésünkre helyesen válaszoló olvasóink között fogunk kisorsolni.

A fődíj egy kulaccsal, függőággyal, kézmelegítővel, fejlámpával és világítós rúddal megrakott túlélő hátizsák, van két pár walkie-talkie-nk és három tekerős zseblámpák is (ez utóbbihoz mobiltelefon-töltő is tartozik), hárman pedig a film forgatókönyvének alapjául szolgáló Max Brooks-regényt nyerhetik meg.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt.

Walesben van az a laboratórium, ahol végül megtalálják a megoldást a zombiproblémára.

A szerencsés nyertesek pedig!

Túlélő hátzsákot kap: Nagy Judit

Walkie-talkie-t kap: Hideg Zsuzsanna, Lengyel Tamás

Zseblámpát kap: Ábel András, Piros Kornél, Zala Katalin

Könyvet kap: Bogyay Kata, Brokés-Hadházy Lívia

Gratulálunk!