Kijött egy részlet Lee Daniels (Precious, Az újságos fiú) The Butler című filmjéből, amely egy több évtizeden keresztül a Fehér Házban szolgáló komornyik (Forest Whitaker) igaz történetén alapul, aki nyugdíjba vonulásáig számos elnököt kiszolgált. A filmrészletben éppen a Reagan-érában vagyunk, és Nancy Reagan szokatlan módon meghívja a komornyikot, hogy a következő Fehér Házban rendezendő vacsorán mint vendég vegyen részt.

A Nancy Reagant alakító Jane Fondáról köztudott, hogy balos érzelmű és meglehetősen távol állnak tőle a republikánus nézetek, de a klip végén egy interjúbejátszásban azt mondja, tudomása van róla, hogy Nancy Reagan egyáltalán nem bánja, hogy ő formálja meg.

Jane Fonda és Alan Rickman a The Butler című filmbenForrás: Entertainment Weekly

A filmből már jó néhány képet is kiadtak, amelyeken látható, hogyan fest Jane Fonda és Alan Rickman mint Nancy és Ronald Reagan, John Cusack mint Richard Nixon, Minka Kelly és James Marsden mint Jackie és John F. Kennedy, Robin Williams mint Dwight Eisenhower és Liev Schreiber mint Lyndon B. Johnson. A The Butler augusztus 16-án kerül az amerikai mozikba, magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudunk.

John Cusack a The Butler című filmbenForrás: The Weinstein Company

 

Minka Kelly és James Marsden a The Butler című filmbenForrás: The Weinstein Company

 

Robin Williams a The Butler című filmbenForrás: The Weinstein Company

 

Liev Schreiber a The Butler című filmbenForrás: The Weinstein Company