Marty McFly visszatér a moziba

2013.09.27. 15:01

Szuper kis hírünk van azok számára, akik a 80-as években, magyarul a Vissza a jövőbe-trilógián nőttek fel: a Corvin moziban filmklub indul, amelyben régi filmkedvenceket vetítenek, és az első alkalommal a teljes Vissza a jövőbe-trilógia lesz megtekinthető. Emlékeztetőül: az első részben Marty McFly (Michael J. Fox) a 80-as évekből visszautazik 1955-be, és megpróbálja összeboronálni a szüleit, a második részben 2015-be tesz kirándulást, a harmadikban pedig 1885-ben, a vadnyugaton kalandozik.

Christopher Lloyd és Michael J. Fox a Vissza a jövőbe című filmbenForrás: UIP

A három filmet közvetlenül egymás után vetítik október 12-én, szombaton, 16 órai kezdettel. A trilógiát egy, 2000 Ft-os jeggyel lehet megnézni a mozi legnagyobb termében, jegyek már kaphatók a Corvin honlapján és a pénztárban. A filmklubnak havonta egy vetítése lesz, később a Keresztapa-trilógiát, az Indiana Jones-trilógiát, a Grease-t, a Forrest Gump-ot és a Becstelen Brigantyk-kat tűzik műsorukra.

Kiegészítés (17:52): A rendezvény szervezői azt írták a Facebookon, hogy a régi szinkronnal szeretnék vetíteni a filmeket, de a Vissza a jövőbe-trilógia magyarországi jogtulajdonosának (UIP Dunafilm) képviselőjétől megtudtuk, hogy ők DVD-ről vagy Blu-ray-ről való vetítésre adtak engedélyt. Ezeken a hordozókon viszont a mindenki által gyűlölt új szinkronos verzió van, tehát valószínűbb, hogy angol nyelven, magyar felirattal folyik majd a vetítés.