Van benne romantika és durva szex is

2013.10.03. 15:32

A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték eddig nagy titokban készült, annyit lehetett csak hallani róla, hogy szerepet kapott benne Andy Vajna felesége (amit később visszaadott), ám kedden végre hivatalos információkkal szolgált a produkció. A film sajtótájékoztatóján megtudtuk, hogy 2014. február 14-én kerül majd a mozikba az elsőfilmes rendező, Herczeg Attila komédiája. Az alkotók szerint új műfajt fognak megismerni a magyar nézők, amely egyszerre hasonlít az Amerikai pité-re, Ben Stiller vígjátékaira és a Csak szexre kellesz-típusú csajos randifilmekre.

A Megdönteni Hajnal Tímeát forgatókönyve állítólag annyira vicces, hogy Osvárt Andrea hangosan kacagott olaszországi hotelszobájában, mikor olvasta. A szereplőket kameránk előtt faggattuk megcsalásról és arról, mit várjunk a filmtől.

"Van benne szerelem, romantika, durva szex, satöbbi" - vázolta riporterünknek tömören a sztorit a a film egyik főszereplője, Szabó Simon. Mint megtudtuk, a producerek arra számítanak, a romantika a női, míg a szex a férfi nézőket fogja bevonzani a mozikba. A forgatást szerdán fejezték be, a mozipremiert Valentin-napra időzítették. A film 334 millió forintból készült, ebből 234 milliót biztosított a Magyar Nemzeti Filmalap.

Osvárt Andrea a Megdönteni Hajnal Tímeá-t forgatásánForrás: Focusfox

A film két főhőse Simon Kornél és Osvárt Andrea, akik miután a tizenöt éves osztálytalálkozójukon egymásba gabalyodtak a ruhatárban, további idejüket azzal töltik, hogy megpróbálják visszaszerezni a légyottjukról született felvételt. A videót régi osztálytársuk készítette a mobiljával, aki ezzel zsarolja a szupermodell Hajnal Tímeát és alkalmi partnerét. A sajtótájékoztatón is ismertetett sztori alapján a film üdítő színfoltjának tűnik a zsaroló Bödöcs figurája, akit megformálója, Szabó Simon csak így jellemzett: "Ő volt az, aki már a gimiben is elvette az összes gyerek uzsonnáját, nagyon hangos és büdös. Az az ember, akivel soha az életben nem szeretnél találkozni."