Scarlett Johansson szexibbnél szexibb ruhákban szokott mutatkozni a vörös szönyegen (például legutóbb az Amerika Kapitány 2 hollywoodi díszbemutatóján), ám a mozivásznon eddig meglepően szemérmes volt. A tizennyolc éves kora óta készült 22 film egyékében sem szabadult meg a ruháitól, a legtöbbet talán még a Bobby Long című 2004-es drámában mutatott meg magából, de az sem volt valami sok. Aztán jött Jonathan Glazer rendező, aki meggyőzte a 29 éves színésznőt, hogy a művészi önkifejezés úgy kívánja, hogy az Under the Skin (kritikánk) című sci-fiben többször is anyaszült meztelenül mutatkozzon.

Scarlett Johansson az Under the Skin című filmbenForrás: A Company Hungary

A filmet múlt pénteken mutatták be Angliában, és ahogy az lenni szokott, egy serény mozinéző már elő is halászta az okostelefonját a zsebéből, a megfelelő pillanatban a vászonra irányította a kamerát és a felvételt feltöltötte az internetre. Az alábbi videón megtekinthető részlet a film egyik korai jelenete, amelyben a Johansson által játszott földönkívüli egy halott nőt szabadít meg iszonyatosan ízléstelen ruháitól, és veszi fel azokat magára.

Van egy másik jelenet a filmben, amelyben Johansson egy tükör előtt állva vizsgálja a testét, ott jóval hangsúlyosabb a meztelensége, de abból még csak ez a pár homályos fotó szivárgott ki.

Scarlett Johansson az Under the Skin című filmbenForrás: A Company Hungary

Az Under the Skin magyarországi forgalmazási jogai az A Company Hungary-nél vannak, de egyelőre úgy fest, hogy nem fogják moziba küldeni a filmet.