Balsai Móni a farkát csóválja

2014.05.27. 17:24

Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér-je volt az első film, amelynek a Filmalap gyártási támogatást ítélt meg, két éve leforgatták (beszámolónk a forgatásról), de azóta sem került mozikba, és még mindig nincs premierdátuma. Most úgy tűnik, mégis alakul a dolog: a Cink.hu kiszúrta, hogy kikerült a netre a film első rendes előzetese.

A klipben az álomvilágban élő Lizát (a Társas játék-ból ismert Balsai Mónika) látjuk, aki egy japán énekes szellemével barátkozik és az igaz szerelmet keresi, de ezt megnehezíti, hogy udvarlói sorra elpatkolnak, aminek talán az az oka, hogy Liza egy férfilelkeket zsákmányoló rókatündér. Ezt a magyarázatot látszik erősíteni, hogy az egyik jelenetben Liza lompos rókafarkát csóválva sétálgat. Ilyen kedvesen kattantnak tűnő magyar filmet még nem láttunk, igazán bemutathatnák már.

Kiegészítés (17:38): A rendező közlése szerint a fenti klip körülbelül egy éve készült, és nem a hivatalos előzetes, de napokon belül kijön a végleges előzetes is. A jelenlegi tervek szerint szeptember végén mutatják be a filmet.