Ryan Gosling újra menő lehet

2014.06.16. 12:28

A zseniális Durr, durr és csók és a rendkívül szórakoztató Vasember 3 rendezője, Shane Black harmadik nagyjátékfilmjére készül, ami az első információk szerint inkább az előbbi, személyesebb projektre hasonlít majd, mint utóbbi szuperprodukcióra.

Ryan GoslingForrás: AFP

A The Nice Guys című film egy 70-es években játszódó thriller lesz, amiben egy alkoholista, de egy ideje már tiszta verőember és egy aktív alkoholista magánnyomozó útja keresztezi egymást egy pornósztár öngyilkossága miatt. Felbukkan a színen a lány nagynénje, aki meg van róla győződve, hogy az unokahúga valójában él, és a két fickó egy szövevényes ügy közepén találja magát. A meg nem erősített hírek szerint a két főszerepet Ryan Gosling és Russell Crowe alakíthatja, ami reméljük, teljesül, mert Blackkel elképesztően menő triót alkotnának.

Goslingot utoljára tavaly nyáron láthattuk a mozivásznon a csapnivaló Csak Isten bocsáthat meg című filmben, előtte a rémes Gengszterosztag-ban szerepelt, és a már évek óta készülő, cím nélküli Terrence Malick-projekten kívül jelenleg nincs is bemutatásra váró filmje. Tavaly tavasszal még úgy nyilatkozott, hogy túlzásba vitte a színészkedést, ezért egy időre visszavonul. Időközben leforgatta a Lost River című rendezői bemutatkozását, amit a múlt hónapban Cannes-ban szétcincáltak a kritikusok. Ebben a helyzetben nem is hozhatna jobb döntést annál, mint hogy Shane Black filmjével térjen vissza a színészethet.

Olvasnivaló: Melyik a legjobb Ryan Gosling?