Hamarosan kijön Amerikában DVD-n az Under the Skin című film, amely többek között Scarlett Johansson többszöri és alapos pucérkodásáról híresült el. A különös sci-fiben az előnytelen parókát viselő Johannson egy űrlényt alakít, aki egy kisbusszal portyázva igyekszik minél több embert elcsábítani Skóciában, hogy aztán csúnyán elbánjon velük. A színésznő tényleg az utca emberére utazott, mert az áldozatok levadászásának jeleneteit valódi helyszíneken, rejtett kamerákkal rögzítették.

A hazai mozikat elkerülő elvont művészfilm DVD-megjelenése előtt pár héttel felkerültek az internetre Scarlett Johansson meztelenkedős jelenetei, így végre élvezhető minőségben tekinthetjük meg az eddig csak nehezen kivehető részleteket.

Scarlett Johansson az Under the Skin című filmbenForrás: A Company Hungary

A film különlegessége, hogy a mozinézők többségének a fejében az évek során szexszimbólumként rögzült színésznőt a maga természetességében, mindenféle a valóságot elcsaló fogás nélkül ábrázolja. Úgy tűnik, Johanssonnak egy űrlény bőrébe kellett bújnia ahhoz, hogy egy átlagos testalkatú, hétköznapi nőként jelenhessen meg. A filmrészletek alapján a színésznő valószínűleg nem különösebben hozta magát formába a szerep kedvéért sem.

Ha már elmúltál 18 éves, ide kattintva tudod megnézni Scarlett Johansson meztelen jeleneteit az Under the Skin című filmből.