A tíz leghírhedtebb szexvideó

Pamela Anderson, szexvideók
Vágólapra másolva!
Hamarosan a mozikba kerül a Szexvideó című vígjáték, amelyben Cameron Diaz és Jason Segel kerül kellemetlen helyzetbe amiatt, hogy az intim együttlétükről készült felvétel eljut összes ismerősükhöz. Ennek apropóján összeszedtük minden idők tíz legnagyobb hatású, igazi szexvideóját.
Vágólapra másolva!

10. Rebecca Gayheart

Rebecca Gayheart Forrás: Blurred Lines

A 2009-ben nyilvánosságra került, évekkel korábban készült felvételen Gayheart (Beverly Hills 90210, Rémségek könyve), a férje, Eric Dane (A Grace klinika) és közös barátjuk, egy Kari Ann Peniche nevű szépségkirálynő meztelenkedik. Az eset különösebben izgalmasnak nem nevezhető, de Dane idén újra felemlegette a sajtóban, amikor úgy nyilatkozott, hogy hibát követett el, de Gayheart és ő túltették magukat rajta, és a házasságuk jobb, mint valaha.

* * *

9. Farrah Abraham

Farrah Abraham Forrás: Blurred Lines

Abraham a terhes tizenéveseket bemutató 16 and Pregnant című valóságshow-ban bukkant fel először 2009-ben, de 2013-ban lett igazán hírhedt, amikor nyilvánosságra került a szexvideó, amelyen az ismert pornósztárral, James Deennel szerepelt. Abraham eleinte azt állította, hogy a felvétel spontán készült, és a tudta nélkül szivárgott ki, később azonban kénytelen volt bevallani, hogy fizettek Deennek a részvételéért, és a videó célja az volt, hogy eladják. Bár Abraham később úgy nyilatkozott, hogy a felvétel "tönkretette az életét", ez sem teljesen hihető, hiszen idén kiadták a folytatását is.

* * *

8. Dustin Lance Black

Dustin Lance Black Forrás: Blurred Lines

A Milk forgatókönyvével 2009-ben Oscar-díjat nyerő, nyíltan meleg Black néhány hónappal később magyarázkodásra kényszerült, amikor kikerült a netre egy 2006-os felvétel, amelyen óvszer nélkül él nemi életet egy másik férfival. Black melegjogi aktivistaként a biztonságos szex fontosságát is gyakran hangsúlyozza beszédeiben, és a videó megjelenése után is közleményt adott ki, melyben sajnálkozott amiatt, ha a felvétel félreérthető üzenetet közvetít, és ismét kiemelte a védekezés fontosságát. A videó hatására a pasadenai egyetem visszavonta a náluk végzett Black meghívását, aki beszédet tartott volna a diákoknak, Black pedig nyilvánosan elítélte a döntésüket. Az idén az egyetem önkritikát gyakorolt, és ismét meghívták Blacket előadónak.

* * *

7. Tom Sizemore

Tom Sizemore Forrás: Blurred Lines

Az ígéretes karakterszínész, aki szerepelt többek közt a Tiszta románc-ban, a Született gyilkosok-ban és a Ryan közlegény megmentésé-ben, drogproblémái miatt nem futott be olyan szép karriert, mint amúgy tehette volna, és részben illegális szerek birtoklása, részben barátnője bántalmazása miatt többször is összeütközésbe került a törvénnyel. De feltalálta magát, és pornóoldalt indított, ahol saját maga szerepelt a videókban, 2005-ben pedig Sex Scandal Sizemore címmel szexvideót adott ki, amelyen több partnerrel is megtekinthető intim helyzetben. Később a Celebrity Rehab című valóságshow-ban próbált tőkét kovácsolni függőségéből.

* * *

6. Rob Lowe

Rob Lowe Forrás: Blurred Lines

A színész (A kívülállók, Mi történt az éjjel?) 1988-ban kavarodott szexbotrányba, amikor nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen több nővel létesített szexuális kapcsolatot, akik egyike Lowe pechjére csak 16 éves volt. A karrierje átmenetileg ugyan megsínylette a dolgot, de később menő tévés színészként Az elnök emberei-vel és a Városfejlesztési osztály-jal tért vissza. A Saturday Night Live című tévéműsorban még élcelődött is saját botlásán, és az idő olyannyira begyógyította a sebeket, hogy a Szexvideó-ban elvállalta Diaz főnökének a szerepét.

* * *

5. Colin Farrell

Colin Farrell Forrás: Blurred Lines

Farrell 2003-ban rövid ideig járt Nicole Narain Playboy-modellel, aki megörökítette egyik intim együttlétüket (melynek során Farrell sokkal lelkesebbnek és jobb fejnek tűnik, mint Narain), majd 2006-ban nyilvánosságra is hozta. Farrell először megpróbálta megakadályozni a videó kikerülését, majd, amikor ez nem jött össze, beperelte Naraint. Végül sikerült megállapodniuk, de ennek részletei titkosak. Farrell idén úgy nyilatkozott, hogy az egész ügy iszonyatos volt, és akkoriban attól rettegett, hogy az anyukája egy hotelben véletlenül megtalálja a fizetős filmek közt a felvételt, és megnézi.

* * *

4. Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: Blurred Lines

A Playboy-modell/színésznő és újsütetű férje, Tommy Lee 1995-ös nászútjukon készítették a felvételt, amit elloptak tőlük, és az egyik első, interneten terjedő szexvideó lett. Anderson beperelte a videót terjesztő céget, majd titkos egyezségre jutott velük, amely után fizetős formában újra elérhető lett a neten a felvétel. Később egy másik, korábban készült Anderson-szexvideó is nyilvánosságra került, amelyen Bret Michaels zenésszel látható a szilikonmellű híresség.

* * *

3. Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa Forrás: Blurred Lines

Csisztu a TV2 bemondónője volt, amikor elterjedt az az eredetileg VHS-re készült felvétel, amelyen elvileg ő látható még sportoló korában Solti Attila sportlövővel. A mintegy félórás videó, amelyen egyébként közelről mutatják a női szereplő arcát, azóta is könnyedén hozzáférhető az interneten, de mind Csisztu, mind Solti váltig állítja, hogy nem az ő szeretkezésük látható a felvételen.

* * *

2. Kim Kardashian

Kim Kardashian Forrás: Blurred Lines

Paris Hilton barátnőjéről 2003-ban készült több mint félórás szexvideó, amelyen akkori pasijával, a Ray J nevű énekessel látható. Kardashian először beperelte a 2007-ben nyilvánosságra hozott videót forgalmazó céget, de aztán 5 millió dollárért cserébe megbékélt a helyzettel. Ezután már jöhetett is az első saját valóságshow, egy bő két hónap alatt lezavart házasság, majd Kanye West, és feltehetően az örök boldogság.

* * *

1. Paris Hilton

Paris Hilton Forrás: Blurred Lines

Kardashiannek igazából csak le kellett másolnia kebelbarátnőjét, hiszen Hilton már 2003-ban sikerrel meglépte ugyanezt: a 1 Night in Paris című, egyórás videóban a pasijával, Rick Salomonnal szexelnek változatosan, de azért Hilton a mobilját is felveszi menet közben. A felvétel nyilvánosságra kerülése után Salomon először beperelte a forgalmazót és a Hilton családot is, akik szerinte megsértették a hírnevét, aztán viszont saját maga kezdte forgalmazni a videót egy pornófilmes cégen keresztül. Azóta nincs megállás Hilton számára: a valóságshow-ja után filmszerepeket is kapott, és úgynevezett énekesnői karrierbe is belevágott.