Miközben a világ még mindig a hétfőn elhunyt Robin Williamst gyászolja, közzétettek két rövid részletet egyik utolsó filmjéből, az amerikai mozikba november 7-én érkező A Merry Friggin' Christmas-ből.

A rendhagyó karácsonyi vígjátékban egy férfi (Joel McHale a Balfékek című sorozatból) kénytelen hazamenni a szüleihez az ünnepekre, amikor azonban észreveszi, hogy otthon felejtette kisfia ajándékait, a kiállhatatlan apjával (Robin Williams) kell összefognia, hogy egy óriási hóvihart legyőzve megszerezzék azokat. Az első részletben Williams figurája tanácsot ad az unokájának, hogy milyen ajándékot mellékeljen a Mikulásnak írt levélhez, a második egy feszült családi vacsorán játszódik, ahol a főhős tölténydarabokat talál az ételben.

A filmet a tévés munkáiról ismert Tristram Shapeero (Az alelnök, Városfejlesztési osztály, Író és kamuhős) rendezte, Williamsen és McHale-en kívül szerepel benne Lauren Graham (Szívek szállodája), Candice Bergen (Beépített szépség) és Oliver Platt (Ha ölni kell) is. Az A Merry Friggin' Christmas mellett még három másik posztumusz Robin Williams-film vár bemutatásra, ezekről itt írtunk bővebben.