Folytatódik a Jégvarázs

2014.09.03. 16:09

Mesebeli gyorsasággal vált közönségkedvenccé a múlt év végén bemutatott Jégvarázs című Disney-rajzfilm. Alig telt el pár hónap, és megelőzve a Toy Story 3-at, máris minden idők legtöbb bevételét hozó animációs filmjévé lépett elő. Mi is imádtuk, és mindenki más is azt szajkózta, hogy míg a Pixar gyengélkedik, addig a Disney ismét csúcsformába lendült. A bemutató óta mindenki azt várja, mikor jelenti már be a Disney a folytatást. Egész estés Jégvarázs 2 egyelőre nincs kilátásban, de a Frozen Fever című rövidfilmben hamarosan folytatódnak Anna hercegnő kalandjai.

A Jégvarázs-ban Anna útra kelt, hogy megtalálja nővérét, aki akaratlanul ugyan, de egy új jégkorszakot idézett elő a királyságban. Vándorlásai során hozzá csapódik minden idők egyik legmókásabb Disney-mellékszereplője is, Olaf, a hóember. A Frozen Fever-ben Anna születésnapját ünneplik, a többiek egy minden korábbinál nagyobb bulit próbálnak összehozni, de Elsa jeges képessége nem várt bonyodalmakat okoz.

JégvarázsForrás: Forum Hungary

A rövidfilmet jövő tavasszal tervezik bemutatni, arról viszont nincs még információ, hogy pontosan milyen formában - DVD-extraként, vagy esetleg egy film előtt a moziban. A Hős6os című, soron következő. egész estés Disney-produkciót idén novembertől fogják vetíteni az amerikai mozik, Magyarországra pedig január 8-án jut majd el.