A cím nem túlzás, csak szimpla ténymegállapítás. Még szerencse, hogy hétvége van, mert A nimfomániás II. vágatlan változatának új előzetese annyira kíméletlenül obszcén, hogy a munkahelyén csak az nézhetné meg, akinek a monitorára tényleg nem lát rá senki. Kevesebb mint fél percbe összesűrítettek egy meghökkentő tárlatot behatolásokból, ágaskodó péniszekből, gyönyörtől rázkódó testekből, fröccsenő vérből és innen-onnan csurgó testnedvekből.

A film rendezői változatával turnéztak a héten az alkotók Velencében, és a három évvel ezelőtti nácizós cannes-i botrány óta most először szólalt meg nyilvánosan Lars von Trier - igaz, csak Stellan Skarsgard tolmácsolásában. A rendező nem vett vissza pimaszságából, mikor arra a kérdésre felelt, hogy tanult-e valamit a női szexualitásról a film forgatása alatt: "Nem. Mindent tudok a nőkről." Tessék ennek tudatában nézni az előzetest.

A nimfomániás második része a producerek által megvágott változatban februárban került a magyar mozikba, a közel egy órával hosszabb rendezői verzió hazai forgalmazásáról egyelőre nem tudni.