Súlyos paraarc lesz a Mission: Impossible 5 főgonosza

2014.09.05. 23:54

Annak ellenére, hogy már hetek óta forgatják a Mission: Impossible ötödik részét, még csak most választották ki a film főgonoszát. A szerepet a 48 éves brit színésznek, Sean Harrisnek ajánlották fel, akinél nyugtalanítóbb jelenség kevés van a szakmában.

Harris először a zseniális Non-stop party arcok-ban vetette észre magát, ahol a Joy Division fiatalon elhunyt énekesét, Ian Curtist alakította, de ismerős lehet a Prometheus-ból, az Távozz tőlem, Sátán! című idei horrorból, vagy a Magyarországon forgatott Borgiák című tévésorozatból is.

Sean Harris a Prometheus című filmbenForrás: InterCom

Nagyon jó hír, hogy egy ilyen markáns figura fog borsot törni Tom Cruise orra alá az új Mission: Impossible-ben, mert az egyébként kiváló negyedik rész talán egyetlen béna eleme az erőtlen, tésztaképű főgonosz (Michael Nyqvist a svéd A tetovált lány-filmekből) volt. Megkockáztatom, hogy sokan próbálják feledni azt a röhejes jelenetet, amelyben Cruise és Nyqvist valami parkolóházban szerencsétlenkedtek végső összecsapás gyanánt.

A Mission: Impossible 5-öt az a Christopher McQuarrie rendezi, aki legutóbb a pokolian szórakoztató Jack Reacher-ben instruálta Cruise-t, a film bemutatója jövő karácsonykor lesz.