Emeséből fizettem ki a lakáshitelt

2014.09.10. 14:19

A Filmklub podcast eddigi talán legszórakoztatóbb adásához érkeztünk, amely közben Stefanovics Angéla még a zokniját is levette. Az úristen@menny.hu-ban feltűnt színésznő mesélt élete meglepő fordulatairól, például arról, hogy nyolc évig járt együtt egy híres szobrásszal, aki jó pár évtizeddel idősebb volt nála, és ekkoriban sokat gyomlált Maglódon.

Ő az a lány, aki a bankreklámok Emeséjeként híresült el, pedig játszott bolond csajt is Till Attila Pánik című filmjében, és szende szüzet a 9 és fél randi-ban. Most éppen az utóbbi évek legfontosabb színházi előadásában (Titkaink) alakít egyszerre punk dívát és tízéves zenészpalántát. Ez utóbbinak a figuráját Varnus Xavér ihlette, nyomokban.

Stefanovics AngélaFotó: Pályi Zsófia - Origo

Angéla sok váratlan információval bombázott minket, kiderült például, hogy édesapja súlyemelő volt, ő maga pedig jógaoktatónak tanult, mikor befuccsolt a Budapesti Kamaraszínház. Beszélt arról is, hogy annyira izgult, mikor Garas Dezsővel és Kállai Ferenccel forgatott a Noé bárkájá-ban, hogy herpesz nőtt a szájára, így közelről nem mutathatta a kamera. És azt is megtudtuk, egy sunyi módon lőtt félmeztelen fotó miatt annyira összevesztek a Szuperbojz rendezőjével, hogy nem beszéltek a forgatás alatt. Spekuláltunk, hogy melyik Pintér Béla-darab mutatna jól vásznon, és barkóbáztunk Fliegauf Bence legújabb filmjéről.

A Filmklub podcast adását megtalálhatod az iTuneson, letöltheted MP3 formátumban, vagy meghallgathatod az alábbi lejátszóban. A podcasthoz tartozó RSS csatornát itt találod.